Едно от най-мистериозните енергийни места в света е Библиотеката на

...
Едно от най-мистериозните енергийни места в света е Библиотеката на
Коментари Харесай

12 библиотеки на палмовите листа съхраняват записи за съдбите на всички хора на земята - slava.bg

Едно от най-мистериозните енергийни места в света е Библиотеката на палмовите листа в Бангалор, Индия. В нея идват доста хора, които желаят да научат предишните си прераждания и задачата на земния им живот. Всичко това могат да научат от текст, записан върху...палмово листо. Бангалорската библиотека е най-известната, само че не и единствената по рода си.

На Изток има 12 библиотеки, за които се твърди, че пазят паметта за орисите на всички човешки същества, живели на земята.

Библиотеката на палмовите листа в Бангалор съществува най-рано отпреди 5000 години. Индийците смятат за неин създател мъдреца Шука Нади. Той получил просветление свише да съхранява паметта на света, като записва всички човешки действия и прояви на душата. В момента в библиотеката има 3655 тома, а във всеки от тях - по 365 листа от палма. Всяко листо е дълго 14 сантиметра и необятно 6 сантиметра. Палмовите листа са изписани от двете страни на старотамилски език, като буквите са към половин милиметър.

Ако отидете в Бангалорската библиотека и поискате да видите вашето листо на ориста, първо ще би трябвало да дадете пръстов отпечатък - дамите с лявата ръка, а мъжете - с дясната. После би трябвало да отговорите на много въпроси, които не включват името и националността ви, а единствено годината на раждане и някои по-важни събития, които сте претърпяли. Това се прави за да ориентирате тълкувателя на записите, в кой том да потърси вашето листо на ориста. Това търсене е с бързината на индийски мъдрец - може да трае минути, или часове,но от време на време и година. Така че ще сте същински късметлия, в случай че записът ви бъде открит незабавно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР