Едно от най-мащабните спортни събития България Спортува 2018“ се проведе

...
Едно от най-мащабните спортни събития България Спортува 2018“ се проведе
Коментари Харесай

„България Спортува“ дари фитнес уреди за хора с двигателни увреждания

Едно от най-мащабните спортни събития „ България Спортува 2018 “ се организира в шест регионални града - София, Пловдив, Бургас, Русе, Благоевград и Плевен . Предоставените средства от спонсорите на събитието бяха вложени в построяването на профилирани фитнес уреди за оживление, пригодени за хора с двигателни увреждания в София и Русе. Уредите са направени от български производител на фитнес уреди по съответни параметри, предоставени от членовете на спортните клубове за баскетбол и тенис за хора с двигателни увреждания.

Съоръженията към този момент са инсталирани и разполагаем за свободно прилагане в съществуваща площадка в парк „ Борисова градина “ в София, в която бяха сложени уредите от миналогодишното осъществяване на самодейността, а напълно скоро ще бъдат конфигурирани и в младежкия парк в Русе.
 спортни уреди NOVA
„ България Спортува 2018 “ убеди дребни и огромни да се включат в над 40 спортни дисциплини – познати и напълно нови интензивности, измежду които силови тренировки, бойни изкуства, футбол, кросфит, аеробика, йога, зумба, канго джъмпс, специфични тренировки за ранно физическо развиване на деца до 12 години „ Детето знамение “, игри и занимания за хора с двигателни и ментални увреждания, както и извършения за следене на физическото възобновяване при новородили майки. Над 30 водещи треньори, фитнес, йога и танцови инструктори разпалиха спортния дух на участниците.

Основен медиен сътрудник на събитието са Нова Броудкастинг Груп и Нет Инфо.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР