Едно от най-красивите семейства в българския шоубизнес вече не съществува.

...
Едно от най-красивите семейства в българския шоубизнес вече не съществува.
Коментари Харесай

Ники Илиев на крилете на любовта с Даяна Ханджиева

Едно от най-красивите фамилии в българския шоубизнес към този момент не съществува. След 10-годишна връзка и 6 години брак режисьорът Ники Илиев и актрисата Саня Борисова се разделиха трагично. А Ники към този момент е с друга хубавица – Даяна Ханджиева.

Предполага се, че точно сладката брюнетка е повода за краха на брака му. Макар новата двойка да не е афиширала връзката си, нито пък Ники и Саня да са оповестили публично раздялата си, и двете са социална загадка, написа сп. Story.

Казват, че Даяна се е изнесла от вкъщи на родителите си и живее с Ники в жилището, който той делеше със брачната половинка си. Любовта им пламнала при започване на годината. Сега Илиев бързал час по-скоро да се разведе и да се отдаде на новата жена в живота си.

Как се стигна дотук, питат се почитателите на Ники и Саня?

Те изглеждаха идеалното семейство – млади, красиви, с общ път в специалността, работеха дружно и печелеха добре от филмите, които той режисираше, а тя нормално блестеше в основната роля. Наричаха ги Барби и Кен и като че ли бяха родени един за различен. Но се оказа, че под лъскавата обвивка на фамилното благополучие е имало доста проблепо десетки пъти. Крещяла му, обиждала го и му правела подиуми в хотелите, където отсядали по време на фотоси.

В началото Ники се надявал, че нещата ще улегнат и тя ще се успокои, само че смяната по този начин и не се случила. Истериите на жена му омръзнали на Илиев и той почнал също да покачва звук. Дори за странични хора бе очевидно, че Ники наподобява отпаднал през последните години – отслабна, ходеше навъсен с торбички под очите. Шушука се, че фамилните проблеми го подтикнали да потърси благополучие другаде.

Знае се, че майка му – дерматоложката проф. доктор Мирослава Кадурина, постоянно е имала огромно въздействие над него. С нейна финансова помощ той стартира и кариерата си на режисьор. Нейният брат – артистът Георги Кадурин, и жена му, актрисата Мариана Миланова, също били загрижени за душевното положение на племенника си. Хубавата Даяна Ханджиева пък е първа другарка с дъщерята на Кадурин – сценаристката Лора Кадурина.

Още при започване на фотосите на сериала и таткото, и дъщерята просто се влюбили в нея като човек. Тримата Кадурини провеждат обща почивка в Барселона с колежката си от „ Скъпи наследници”. Това ставапреди към година, когато Ники към момента е с формалната си половинка. По това време и Даяна е обвързана – с оператора Симеон Кермекчиев, който също работи в сериала и с който тя потегля за Барселона.

„ Кадурин ми стана доста непосредствен, когато се улучихме в Барселона с него и фамилията му. Обикаляхме дружно, взехме си идентични шапки. Дъщеря му Лора към този момент е от околните ми приятелки”, описа преди време Даяна.

След края на фотосите на „ Скъпи наследници” обаче Ханджиева и операторът се разделят и тя остава сама. Но по стичане на събитията почти по същото време и Ники се разделя със Саня. Казват, че тъкмо тогава братовчедка му Лора се намесила и почнала да провежда сякаш инцидентни срещи сред Ники и 26-годишната си другарка.

Не е несъмнено дали Даяна е мотив за края на брака на Ники, или в действителност събитията са се стекли инцидентно. Но околните на Илиев са повече от щастливи за смяната в живота му.

Изтичник: Tialoto.bg
Снимки: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР