Едно от най-известните семейства Христина и Здравко Василеви снощи буквално

...
Едно от най-известните семейства Христина и Здравко Василеви снощи буквално
Коментари Харесай

Мъст! Христина на Здравко потъна в сълзи, когато гларусът я смени с нахаканата Теодора, но си го върна тъпкано на софиянката

Едно от най-известните фамилии Христина и Здравко Василеви нощес безусловно залепи феновете за тв приемниците с присъединяване си в риалитито „ Смени дамата ”. Василеви се размениха със фамилията на Теодора Савова от София, пишеburgasinfo.com.

 
Докато Теодора, която намерено съобщи, че е еманципирана жена бе посрещнаха от брадъра Здравко с детайлни инструкции по какъв начин да подготви вечерята, по какъв начин да почисти и нареже доматите и по какъв начин се варосват дръвчета, Христина бе приветствана галантно с букет от брачна половинка на Теодора. Здравко ясно сподели, че работи крепко в ресторанта и хотела си, само че когато се прибере вечер най-хубавото е жена му да го посрещне с хубава мусака и  студена бира.
 
 „ Ако преди години тя беше тропнала по масата и беше споделила: ”Чакай, пич, и аз желая нещо да направя ”, евентуално нещата щяха да се развият по различен метод, само че магарето носи, колкото го товарят. Не е елементарно да си 24 часа с двете деца, а като се върне брачният партньор ти единствено да лежи на дивана и да ти дава упътвания по какъв начин да му сготвиш вечерята, само че подобен е животът ”, съобщи Здравко. И добави, че не може да си показа, в случай че брачната половинка му бе работеща по какъв начин би се прибрала, водейки детето и казвайки му: „ Скъпи, доста съм изтощена, през целия ден съм била на компютъра, болят ме ръцете, ей там има колбас, нарежи си ”.



 И до момента в който Здравко вкарваше в релсите на патриархалното семейство новата си жена, Христина се натъкна на нещо неприятно. В дневника Теодора бе записала, че ненавижда мръсотията, само че за Хриси домът на фамилията от София не бе по никакъв начин спретнат.
 
 „ Тук надали има повече от 3-4 вилици. Вижте чашите и матрака на детското легло ”, уточни Христина. Тя отвори и дрешниците, които бяха разхвърлени и съобщи, че това, че фамилията е на квартира не е опрощение.
 
 Когато пристигна нейният ред да изкаже мнението си пред брачна половинка на Теодора, Христина не бе разбрана, избухна в съзли и съобщи, че напуща дома.
 
 „ Нека мъжът да бъде повече мъж в фамилията, най-малко повече от дамата, само че най-важното е да бъдете щастливи дружно ”, съобщи Здравко при срещата на двете фамилии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР