Едно от най-известните имена в смесените бойни изкуства в последните

...
Едно от най-известните имена в смесените бойни изкуства в последните
Коментари Харесай

Легенда в ММА обяви оттеглянето си от спорта

Едно от най-известните имена в смесените бойни изкуства в последните години – Джоузеф Бенавидес, приключи спортната си кариера на 37 години, съобщи boec.bg.

Боецът, който е роден в Сакременто, Калифорния през 1984 година, завършва със спорта след цели 16 години като професионален войник.

Джоузеф Бенавидес има общ баланс от 28 триумфа и 8 провали в ММА. Цели 17 срещи той е спечелил преди финалния гонг (8 с нокаут и 9 след събмишън). Той доближава цели 4 пъти до конфликти за трофеи в най-известната верига за смесени бойни изкуства в света – UFC.

Бенавидес е част от компанията от 2011 година насам като за този интервал той завоюва 15 срещи и загуби 6.

През предишния сезон той прекъсна серия от три следващи триумфа, падайки от Дейвесон Фигейредо с механически нокаут във втория рунд в следващ конфликт за купата в категория „ муха “. В реванша за пояса, състоял се 4 месеца и половина по-късно, още веднъж до триумфа стига бразилският войник – със събмишън в края на първия рунд.

При последното си влизане в осмоъгълника Джоузеф Бенавидес падна с решение от Аскар Аскаров на UFC 259, което се организира на 6 март тази година. След тази загуба, Бенавидес навлезе в серия от 3 следващи провали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР