Едно от най-хубавите неща, което се случва, когато растеш, е,

...
Едно от най-хубавите неща, което се случва, когато растеш, е,
Коментари Харесай

Интересен тест: Първото животно, което видиш на картинката разкрива най-доброто в характера ти

Едно от най-хубавите неща, което се случва, когато растеш, е, че разбираш доста неща за себе си. По този метод подобряваш някои свои черти, променяш други, тъй като виждаш, че не са положителни. Разбираш кое може да те нарани, зарадва, кое те прави мощна и кое слаба, написа dama.bg. Това, което би трябвало да направиш, е да погледнеш картинката, а животното, което видиш първо, разкрива най-хубавата ти линия.
Е, кое видя първо:
1. Коала
Ако първото животно, което видя, е коала, най-хубавото нещо в теб е вътрешната ти мощ. Може да си сладка и почтена, само че един път ядосат ли те, ще видят страна, която не са предполагали, че съществува. Това, което хората не могат да схванат за теб, е, че отказваш да вземеш предишното със себе си, когато си решила да продължиш напред.
2. Жираф
Ако животното, което си видяла първо, е жираф, то най-хубавата ти линия, е, че имаш спокоен темперамент. Докато доста хора се тормозят ненужно, то ти си спокойна и не харесваш напрежението. Хората обичат да са към теб, тъй като е отпускащо и зареждащо.
 Интересен тест: Първото животно, което видиш на картинката разкрива най-хубавото в характера ти

3. Прасе
Ако си видяла прасе, то най-хубавото в теб е възприятието ти за комизъм. Без значение дали си в офиса, или с другари ти постоянно караш хората да се засмеят или най-малко ухилен.
4. Патица
Ако първото нещо, което си видяла, е патица, то това, което прави усещане у другите за теб, е, че си вярна. Хората, които допускаш до себе си, са щастливци, тъй като имат същински другар до себе си.
5. Котка
Ако си видяла котка, най-хубавото при теб, е способността ти да използваш верните думи. Може да не приказваш доста, само че решиш ли да го направиш, всички те слушат запленено. Знаеш, че тишината също има тежест.

6. Слон
Ако животното, което си видяла първо, е слон, то ти си човек, който обича да включва хората в живота си. Ти си екстроверт. За теб най-хубаво е да имаш нови и забавни хора към себе си.
7. Мечка
Ако си видяла първо мечка, то най-хубавата линия в теб е куражът ти. Ти си смела и смяташ, че не знаеш какво е боязън, само че запомни, че куражът не значи, че не се страхуваш. Означава, че продължаваш напред, макар и страховете ти. Не се съмняваш в решенията си и това е рядко качество.
8. Бухaл
Ако животното, което си видяла първо, е бухал, то най-хубавото в теб е, че си умна. Ти си остроумна и не искаш да пазиш знанията си единствено за себе си. Хората постоянно се обръщат към теб с въпроси, тъй като ти освен си интелигентна, само че и искаш да продължаваш да учиш нови неща. Страстта ти към познанието въодушевява хората към теб.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР