Едно от най-големите удоволствия в живота може да е преместването

...
Едно от най-големите удоволствия в живота може да е преместването
Коментари Харесай

Съвети за декор, които трябва да помните, когато се местите в нов дом

Едно от най-големите удоволствия в живота може да е преместването в нов дом. Това е място, за което всеки трепетно се вълнува. Но както позитивните страсти, които носи, това може да бъде и интервал на неустановеност, изключително що се отнася до декорирането. Трябва да проектирате жилището си по този начин, че да наподобява по най-хубавия метод и да изразите вашето неповторимо възприятие за жанр. Ако го извършите вярно, къщата ви ще бъде уютна и радостна. Ако го извършите погрешно, ще имате комбинация от мебели, тъкани и цветове, които в никакъв случай не се събират във образно привлекателно цяло. Затова ще имате доста повече триумф, в случай че планирате авансово целия развой най-малко малко.

Ето и някои препоръки за фон, с които е хубаво да се съобразите, когато се местите в нов дом:

Никога не би трябвало да пазарувате импулсивно в мебелния магазин

Общоизвестно е, че е най-добре да избягвате извършването на покупки на хранителни артикули, когато сте гладни, защото ще вземете неверни решения. Същото предписание важи и за мебелните магазини. Не бързайте да купувате нещо, единствено тъй като къщата ви е празна. Нуждаете се от диван. Но в случай че изберете някой, който чисто образно ви харесва, може той да не е с подобаващ размер и да не пасва на помещението. Останалата част от зоната ще би трябвало да бъде основана към този диван, тъй че в случай че е прекомерно огромен, постоянно ще наподобява не на място. Въоръжени с рулетка и бележник започнете от стаята, която желаете да обзаведете.

Първо определете стила си на живот

В тази сложна част няма правилни или неверни отговори. Стаите могат да бъдат публични или непринудени, старомодни или модерни, образно топли или хладни. Например, дом за някой, който вечеря на открито всяка вечер, би трябвало да бъде украсен по друг метод от дом за някой, който постоянно провежда големи събирания в дома си. Всекидневната на някой, който желае да провежда скъпи събирания на средства, би трябвало да е друга от тази на някой, който просто желае да подремне пред тв приемника.

Съобразете се с размера на пространствата

Важно е да съобразите размера на мебелите с размера на пространството във вашия нов дом. Голям секционен диван може елементарно да заеме малко пространство, а тънките столове може да изчезнат в обстойно таванско помещение. Измерете дължината и ширината на всяко пространство, което планирате да декорирате. Направете същото и с височината на тавана. Съобразете се с всички евентуални трудности като стълби, колони, радиатори и други детайли, преди да започнете планирането. Звучи комплицирано, само че в случай че действате „ на парче “, напълно скоро ще съжалявате за прибързаните покупки.

За да се подготвите за покриване на прозорци, добра концепция е да измерите отворите на прозорците, както и пространството на стените изпод, от горната страна и в профил.

Не забравяйте финансовата част

При всички случаи е доста значимо да се съобразите и с бюджета, който имате. Ясно е, че на всеки му се желае неговият нов дом да бъде като от приказките, само че от време на време това коства скъпо. Направете пазарно изследване, с цел да разберете къде това, което сте харесали, се предлага на най-изгодна цена. Също по този начин, в случай че нямате нужните средства, действайте последователно. Първо купете най-необходимото и последователно по-късно продължавайте да обзавеждате жилището си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР