Едно от най-големите световни списания - Variety, хвърля светлина върху

...
Едно от най-големите световни списания - Variety, хвърля светлина върху
Коментари Харесай

Variety с гей корица, обръща взор към ЛГБТ общността

Едно от най-големите международни списания - Variety , хвърля светлина върху някои от най-големите и най-хубави гении в Холивуд , които са част от ЛГБТ общността .
 
В новия брой на списанието, озаглавен „ Power of Pride ” , са показани Джим Парсънс , Били Айкнър , Азия Кейт Дилън , Емджей Родригез , Дон Лемон и Хана Гадсби .
 
Звездата от свършилия наскоро международно сполучлив сериал „ Теория за огромния гърмеж “ Джим Парсънс приказва за силата, която е почувствал, откакто става обществено известно, че е гей: „ Като стана обществено, си споделих – ОК, в случай че към момента имате проблем с хомосексуалните хора , имате проблем с мен . Почувсвах огромно вдъхновение и към момента го има! Така го чувствам. Това е голямо облекчение, а в това време е хубаво от време на време да усещаме обективен яд ”.
 
Били Айкнър , от своя страна, приказва за хомофобията , която към момента съществува в кино промишлеността , като напомня продуцент, който споделя, че е ок с това да има повече гей облици , само че не разбирал за какво тези функции би трябвало да се дават на гей артисти. „ Никой не желае свят, в който хетеро би трябвало да играе хетеро, или гей да играе гей, тъй като хубавото на това да си артист е да се превъплътиш в облик, какъвто не си. Проблемът е, че функциите не се разпределят равностойно сега ".
               

A post shared by (@variety) on Jun 19, 2019 at 6:01am PDT

Азия Кейт Дилън приказва за новаторската роля като non-binary  облик (бел. ред.: non-binary – хора, които могат да се разпознават с два или повече пола; без полова принадлежност; с колебаеща се полова идентичност; не слагат име на своя пол) в американската телевизионна поредност „ Милиарди ”: „ Има една вероятност в „ Милиарди ” – учи ни да разбираме половата еднаквост , за което аз и моят темперамент можем да бъдем мост. Мисля, че разбирането основава вяра ”.-->

Дилън приказва и за хората, които са отъпкали пътя, по който в този момент върви: " Прекарам доста време в размисъл за хората, които пристигнаха преди, които пламнаха по пътя, към който се причислих. Хора като Марша П. Джонсън , Силвия Ривера и Джеймс Болдуин … странни хора, транс-жени и цветни хора, които започнаха революцията доста преди да се родя. Нямаше да бъда тук без техните кръв, пот и сълзи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР