Едно от най-големите предизвикателства пред нас като общество е да

...
Едно от най-големите предизвикателства пред нас като общество е да
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Поведението на партиите е критично важно за избирателната активност

Едно от най-големите провокации пред нас като общество е да се проведат освен почтени и транспарантни избори, само че и да се реализира изборна интензивност, която да даде легитимност на новият парламент да излъчи устойчиво и стабилно държавно управление. Това сподели президентът Румен Радев от Севлиево, където по време на брифинг разяснява настоящите политически тематики, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Президентът уточни, че и служебният кабинет и Централната изборна комисия вършат всичко допустимо да се увеличи доверието в изборния развой.

" За изборната интензивност е сериозно значимо държанието на партиите в тази акция. За мен това държание на партиите би трябвало да предизвиква гражданското присъединяване, а не да отблъсква хората. Не персоналните нападки, не демагогията, а представянето и обединяването към решенията, които да ни изведат от рецесията и които да работят за модерното развиване на България, точно те основат изискванията да се образува устойчиво управническо болшинство и надлежно стабилно държавно управление ", съобщи той.

Нели СТАВРЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР