Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите е несъмнено танцът на

...
Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите е несъмнено танцът на
Коментари Харесай

Дженифър Лопес в ролята на... стриптийзьорка

Едно от най-големите провокации пред актрисите е безспорно танцът на стълб. На Дженифър Лопес към този момент ѝ се наложи да види, какво е да танцуваш полугола.

„ Тренирах съвсем шест месеца. Носех си портативен стълб във всеки град, с цел да не пропущам подготовка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди този момент “. За образованието на девойките във кино лентата се грижи Джоана Сапаки – някогашен реализатор и акробат от трупата на Cirque de Soleil.

В най-новата лента -,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ тя играе облика на Рамона – изкусително печена стриптийзьорка, която знае по какъв начин да изкарва доста пари от свои богати клиенти, които денем работят на Уолстрийт, а нощем разпускат с голи девойки, които с умения, танц и секс умеят да измъкват парите им.

Другата основна актриса в лентата Констанс Ву пък споделя, че в никакъв случай в живота си не е изпитвала сходна мускулна тресчица след тренировките на стълб, които е трябвало да направи, с цел да се приготви за ролята си.

Двете актриси, които играят облика на стриптийзьорки, работят в един и същи бар, а служебните им отговорности ги сближават. Сближават ги и парите. Те реализират висок стандарт на живот, само че цената за това се оказва висока, а рискът – рисков.

Историята на,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ е по автентичен случай и е въодушевена от публикация на американската журналистка Джесика Преслър. Във кино лентата обликът ѝ е пресъздаден от актрисата Джулия Стайлс.

Дженифър Лопес, която влиза в ролята и на продуцент на кино лентата, споделя, че това, което я притегля към плана е, че,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ споделя за „ лакомия, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, какъв брой надалеч си подготвен да стигнеш, преследвайки фантазиите си”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР