Едно от най-големите музикални събития в Европа - фестивалът Exit

...
Едно от най-големите музикални събития в Европа - фестивалът Exit
Коментари Харесай

Фестивалът „Exit” ще се проведе вероятно през август

Едно от най-големите музикални събития в Европа - фестивалът „ Exit " в Сърбия, евентуално ще се организира през август, оповестява AFP, представени от БГНЕС. 
Той беше плануван в началото за средата на юли в Нови Сад, само че след експлоадирането на пандемията от ковид ориста му остана незнайна.
След като Сърбия излезе от блокирането без огромни вреди, министър председателят Ана Бърнабич предложи в последна сметка събитието да се реализира. Според нея, здравната конюнктура ще се е нормализирала до август.
Организаторите на фестивала, който притегли 200 000 души предходната година, приветстваха „ отличната вест ” и обявиха, че може да има промени във формата на събитието, датите за което към момента не са доказани.
„ Ако е належащо, имаме подготвеност да понижим доста броя на посетителите и да се ограничим до локалната и районната общност “, обявиха те.
„ Exit ” се зароди като студентското придвижване, противопоставящо се на някогашния водач Слободан Милошевич, който беше свален от власт през 2000 година след всеобщи митинги.
Очакваше се тази година във фестивала да вземат присъединяване David Guetta, Tyga и Fatboy Slim.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР