Едно от най-големите и очаквани събития в киното през това

...
Едно от най-големите и очаквани събития в киното през това
Коментари Харесай

Играй и спечели лъвски награди с играта "Цар Лъв"

Едно от най-големите и предстоящи събития в киното през това лято е появяването по кината на игралния римейк на суперхита на " Дисни " - " Цар Лъв ". Премиерата му в България е на 19 юли и по този мотив през днешния ден, 8 юли до неделя, 21 юли може да се включите в играта, отдадена на кино лентата и проведена от " Дневник " и " Форум Филм България ".

Участие и правилен отговор на един от въпросите в двете равнища дава право за присъединяване в чоп за една от осем специфични " лъвски " награди:

- 5 двойни кинобилета за кино лентата " Цар Лъв " ;
- 1 комплект от детска тениска и шапка от кино лентата " Цар Лъв " ;
- 1 комплект тениска и железна бутилка от кино лентата " Цар Лъв " ;
- 1 брой куфар куфар от кино лентата " Цар Лъв ".

Как наподобяват те може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран консуматор на id.capital.bg, може незабавно да се включите в играта, в случай че не сте - би трябвало пърно да се регистрирате, само че това става бързо.

Ако отговорите вярно на първи въпрос - името ви влиза в жребия за 8 специфични награди. Ако отговорите вярно и на втори въпрос - ще влезете два пъти в листата за жребия за тези награди.

Първо равнище " Симба " към този момент е интензивно и в него може да се регистрирате за присъединяване до среднощ в неделя, 14 юли. Веднага по-късно автоматизирано стартира второ равнище " Царят ", което ще е интензивно до идната неделя, 21 юли.

Жребият за премиите ще бъде изтеглен на 22 юли и спечелилите ще бъдат оповестени в уеб страницата.

" Дневник " ви желае триумф и в това време ще следи всички забавни вести към продукцията, режисирана от Джон Фавро, който направи сполучливия римейк на " Книга за джунглата ". На британски език ролята на Симба се озвучава от Доналд Глоувър, Бионсе е лъвицата Нала, а Чуетел Еджиофор се превъплъщава в злодея Скар. Първия филмов откъс може да видите тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Цар Лъв (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР