Едно от най-гледаните предавания тази есен – „Маскираният певец“ -

...
Едно от най-гледаните предавания тази есен – „Маскираният певец“ -
Коментари Харесай

Къци свали маската на Шапката


Едно от най-гледаните излъчвания тази есен – „ Маскираният артист “ - се раздели с още една известна персона. След три рискови вокални борби нощес, Шапката не съумя да се пребори за зрителския избор.

Под маската се оказа Къци Вапцаров, което изненада освен феновете в залата и пред екрана, само че и детективите. Никой от тях не съумя да разпознае Вапцаров, което още един път сподели каква сензация е това шоу, написа NOVA.

В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната ария „ Шапка ти смъквам “ на Криско. От шоуто зарадваха почитателите с още една огромна изненада – на финала на предаването ще забележим изнемощял участник с напълно нова маска.

Къци Вапцаров е артист, режисьор и ефирен водещ на развлекателни излъчвания. Започва телевизионната си кариера в шоу „ Невада “, от където мнозина помнят и обичаната от феновете на NOVA Гала. Вапцаров е взел участие и в две издания на VIP Brother през 2012 и 2015 година.

„ Много облици имитирах в това шоу. Гледах ги в интернет – Криско, Рафи, Мариан Вълев и други Стараех се да подражавам освен пеенето, само че и жестовете им. Това е едно ужасно шоу и желая да благодаря на продуцентите за поканата. Аз не бях пял от доста време. Мислех си, че ще е много по-леко, само че като видях останалите гении ми се наложи да се стегна. Успях да изненадам и самия себе си “ показа Вапцаров от сцената, незабавно откакто смъкна маската на Шапката. „ Яд ме е единствено, че няма да съумея да изпея всички песни, които си бях измислил “ добави шоуменът, което предизвика водещите да се заинтересуват коя щеше да е идната ария, която Шапката щеше да извърши на сцената. „ Бях си подготвил Queen – Somebody to love,” сподели Къци, а Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека го помолиха да изпее най-малко дребна част от квалифицираната с толкоз усърдие ария. Повече за присъединяване на Къци Вапцаров в шоуто феновете ще научат в понеделник, 18 ноември, когато той ще бъде извънреден посетител в „ Здравей, България “.

Броени седмици ни разделят от грандиозния край на най-мистериозно шоу в българския ефирен ефир. Следващата събота следва да забележим надарените осъществявания на Кукерът, Розата, Пчелата, Принцесата, Гарванът и Пилето. Кой от тях ще разкрие самоличността си вземат решение единствено феновете. Не пропускайте „ Маскираният артист “ на 23 ноември от 20.00 ч. по NOVA.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР