Едно от най-гледаните актуални предавания в българския ефир – „120

...
Едно от най-гледаните актуални предавания в българския ефир – „120
Коментари Харесай

„120 минути“ се завръща на 6 септември – от новото високотехнологично студио на bTV

Едно от най-гледаните настоящи излъчвания в българския ефир – „ 120 минути “ – се завръща от 6 септември по bTV и към този момент ще се излъчва от новото високотехнологично студио на bTV.

Сред първите посетители на Светослав Иванов ще бъде деканът на Юридическия факултет на Софийския университет Даниел Вълчев, с цел да разяснява митингите и предложенията на ръководещите за промени в Конституцията на Република България. Репортерът Димитър Иванов влиза в Централния държавен списък, с цел да покаже на феновете на bTV оригиналa на настоящата Конституция и да напомни работата на VII Велико национално заседание по нея.

Още по тематиката за нестихващите към този момент близо два месеца митинги ще разяснява доцент Стоян Бешков от Природонаучния музей, който беше арестуван по време на огромното неодобрение на 2-ри септември, както и съветникът от Столичния общински съвет и публицист Иво Божков, който документира митинга всеки ден с видео онлайн.

Светът оттатък Стената – извънредно изявление на Васил Христов с легендата от „ Пинк Флойд “ Роджър Уотърс – какво си е споделил музикантът с Горбачов, феновете на bTV ще схванат в неделя следобяд.

В основната роля в първия ефир от новия сезон на „ 120 минути “ влиза най-свежият, млад и обаятелен ефирен водещ у нас – Николаос Цитиридис, който от 7 септември всеки делник ще радва почитателите си освен с усмивка, духовитост и харизматично екранно наличие, само че и с разнообразни, непредвидени и занимателни тематични вечери по bTV.

Световноизвестният и неведнъж награждаван диригент Маестро Йордан Камджалов ще беседва със Светослав Иванов в новото студио на „ 120 минути “ за свободата на създателя в забавни времена.

В рубриката „ Роуминг “ феновете на bTV ще се пренесат в Минск, с цел да видят извънреден диалог по спътник с белоруския публицист Дмитрий Кохно – за това, което остава прикрито от държавните медии в страната на Лукашенко, която към този момент цялостен месец е разтърсена от митинги.

„ 120 минути “ е следващото настоящо предаване, което екипът на bTV интегрира във на медията, който в най-престижния конкурс за маркетинг и дизайн в региона на медиите в света.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР