Едно от най-четените мъжки онлайн-списания в света наскоро публикува 10-те

...
Едно от най-четените мъжки онлайн-списания в света наскоро публикува 10-те
Коментари Харесай

Защо мъжът изневерява?

Едно от най-четените мъжки онлайн-списания в света неотдавна разгласява 10-те най-разпространени аргументи за какво изневеряваме. Виж и ти кои са те:

Твоята не те пуска към този момент
А когато реши въпреки всичко да го поеме вагинално, прави го със същото омерзение, с което чисти люспите на остарял шаран.

За тръпката
Адреналинът, възприятието в корема, омекналите колене, ускореният пулс, чувстовото, че си жив – по този начин разказват чувството тези, които изневеряват за тръпката.

Повдига егото
Мъжкото самочувствие трябвало да бъде постоянно повдигано от жена и когато тя не си вършела работата, естествено била заменяна с друга жена.

„ Няма да ме заловен! “
Голяма част от мъжете, съгласно американско изследване изневеряват, тъй като са сигурни, че половинката им въобще няма да ги заподозре.

Отворила се е възможност…
…а дружно с нея са се отворили и чифт дамски крачета, които няма да се затворят, преди да увиснат на раменете ти.

Да си върнеш
Когато става дума за наранена мъжка чест и чифт рога, устойчиво сложени на главата му, мъжът е податлив да залее със семето си половината женски свят!

Тя не те възбужда към този момент
В началото е била бахти мацката, само че с годините е пуснала паласки, оформила е целулит, увиснали са й цомбите и е напълняла с 20-ина килца. Еми, сори!

Дразни те!
Каквото и да направиш все не е удовлетворена от теб, мрънка за всяко нещо, а сексът с нея е съпоставим единствено с удоволствието при изхвърлянето на кофата за отпадък.

От досада
Жената си е отишла на село за една седмица и вечерите ти са станали безпределно самотни и студени. 27% от мъжете изневеряват точно затова.

За спорта
Има мъже, които живеят, с цел да изневеряват, тъй като по този начин потвърждават на себе си, че са същински мъже, а когато не кръшкат, изпадат в смут, че към този момент не стават.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР