Едно от най-чаканите кулинарни риалитита, Hell’s Kitchen , започва след

...
Едно от най-чаканите кулинарни риалитита, Hell’s Kitchen , започва след
Коментари Харесай

И Деси Банова ще върти черпака в Hell’s kitchen! Ето кои други звезди са сред участниците:

Едно от най-чаканите кулинарни риалитита, Hell’s Kitchen, стартира след броени часове, а продуцентите са се постарали да приковат феновете пред екрана с изненади този сезон.

А точно, с изключение на претендентите за кулинарна популярност, пред печката ще се изявяват и плеяда родни звезди, оповестиха от шоуто. Тази година за първи път в надпреварата ще се включат не два, а три тима, като в третия тим ще готвят известни българи.

Решението на екипа на Hell’s Kitchen не се понрави на феновете на предаването, които акцентират, че са се надявали най-малко в този формат да няма известни лица.

Два дни преди старта, който е довечера (20.02) от 20:00 часа по NOVA, от предаването пуснаха специфичен тийзър, посредством който да загатнат кои са известните персони, които ще бъдат навиквани от началник Виктор Ангелов.

Във видеото се виждат силуетите на известните участници, някои от които обаче фактически могат да се разпознаят мигновено – къдриците на Деси Банова, профилът на Къци Вапцаров и този на една от най-големите кулинарки измежду певиците – Камелия Воче, са измежду „ ясните “. Остава да забележим и кои ще са останалите звездни участници.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР