Едно от най-бруталните престъпления в България бе извършено на 3

...
Едно от най-бруталните престъпления в България бе извършено на 3
Коментари Харесай

Зверство след дрога и ракия: Ерол изнасили и уби Калин

Едно от най-бруталните закононарушения в България бе осъществено на 3 март 2013-а край харманлийското село Върбово.

Тогава 35-годишният Ерол Мюмюн дрогира, гаври се полово и умъртви 24-годишния Калин Георгиев.

За гнусната си постъпка Мюмюн получи доживотна присъда. Година по-рано той изтърпял 8-годишна в турски затвор за трафик на дрога от Иран.

След излизането си от турския затвор Ерол Мюмюн се върнал да живее в България. Той траял да се занимава с импорт и разпространяване на опиати. Обичал да се дрогира. Тогава ставал превъзбуден, полово деен и нападателен, описаха осведомени със случая.

Калин пък работел във винарска маза в Харманли. Живеел при баба си в Навъсен и с другари от време на време пушели марихуана. В края на февруари 2013 година бъдещата жертва и килърът се срещнали на ваучър, където Ерол доставил амфетамин на прахуляк.

На 1 март Георгиев си взел два дни отпуск. Преди обяд вървял из Харманли, когато Мюмюн спрял с автомобила си до него. Поздравил го. Двамата поговорили, след което Калин се качил в колата. Решили да отидат на умерено място, където да се надрусат. „ Имаш ли от това същото, дето го донесе преди няколко дни ”, попитал 24-годишният млад мъж. „ Имам ”, гласял сбитият отговор на Ерол и се отправили към село Иваново.

Спрели на разклона за село Върбово и почнали да пробват от дрогата. Наркотичното вещество се поставяло в балон на електрическа крушка, на която металната част е отчупена. При загряване със запалка веществото започвало да изпуска газ, който се вдишвал. След като попушили известно време, видели да идва един велосипедист със светлоотразители. Помислили, че е служител на реда, и потеглили.

Отишли до село Иваново. Там братовчед на Мюмюн ги поканил на посетители. Двамата останали до 15.30 часа. Черпили се с ракия. Тръгнали си и Георгиев предложил да отидат у тях. Отишли в дома му и той поставил на масата алкохол и мезета. Пак се надрусали с дрога, откакто опънали няколко линии.

Междувременно Ерол взел да опипва Калин. Казал му, че има полови мераци, нямало значение с кого ще го прави - с момиче или с момче. Това говорел пред двама очевидци, те обаче си тръгнали. Калоян и Ерол траяли да смесват алкохол и опиати. Бившият пандизчия продължавал да подготвя домакина си за реализиране на сексуален контакт, само че той му отказвал. Това траяло през цялата нощ.

На сутринта на 2 март бабата на Калоян влезнала в стаята на внука си и го заварила с подсъдимия. Тя помолила Калоян да отиде да <210> купи медикаменти, тъй като не се чувствала добре. Той приел и двамата излезли. Мюмюн му споделил, че ще го закара и тръгнали с автомобила. Вместо да отидат до аптека обаче, те решили да потърсят усамотено място, където да продължат използването на опиати.

Установили, че няма с какво да подгреят опиата, с цел да го пушат. Тръгнали към село Иваново. Спрели до локалния магазин на РПК. Там застигнали прочут на Ерол. Той му дал пари да купи запалки и безалкохолно. Когато очевидецът се върнал от магазина, забелязал, че има препирня сред хората в колата. „ Ще те заколвам, ще те моря ”, крещял Ерол на Калоян.

Щом потеглили, абсурдът се разраствал и Георгиев настоял Мюмюн да спре, с цел да слезе от колата. В непосредственост до чешма в землището на село Върбово Ерол спрял автомобила. Непосредствено по-късно Калоян отворил вратата и побягнал към намиращ се наоколо язовир. Мюмюн го подгонил и настигнал. Под влияние на изпития алкохол и признатия опиат бил извънредно нападателен. Започнал да го млати с юмруци в главата. Съборил го и траял да го рита по тялото. Щом сломил съпротивата на младежа, съблякъл панталона и бельото му. Със мощ разтворил краката му и го насилил анално. Калоян почнал още веднъж да се съпротивлява, а Мюмюн почнал да го постанова с открита наоколо дървена цилиндрична стойка за слагане на въдица. Скачал върху главата и гърдите му. Това траяло много време. Насилникът се уморил и спрял, с цел да си почине.

През това време жертвата му изпаднала в травматичен потрес. Ерол вдигнал берящия душа юноша и го поставил във водата. На базата на предходни свои сходни „ лечителски ” способи считал, че по този метод ще му помогне. След известно време го извадил. Ниската температура в допълнение изтощили организма на Калин. „ Под въздействието на тези фактори и на породената сложна контузия от нанесения му побой той умрял ”, било написано по-късно в експертизата.

Ерол видял, че ситуацията е съществено. Не знаел дали младежът е жив, запалил огън и опитал да го сгрее. Облякъл бельото му и го покрил с палто. Осъзнавайки, че нещата са излезли отвън надзор, Мюмюн решил да потърси помощ. С автомобила си отишъл към 14 часа при собствен отдалечен родственик. Поискал от него одеяло. Малко след 14.20 часа килърът отишъл в магазина във Върбово. Купил от там два джоба, кока-кола, вода и кисело мляко. Питал притежателя дали има доктор в селото. Той му дал отговор, че имат единствено фелдшер, и на собствен ред го запитал за какво му би трябвало. Ерол декларирал, че има един премръзнал и би трябвало доктор да му бие инжекция, с цел да се стопли. „ Какво ще правиш, в случай че този човек почине ”, попитал магазинерът. „ Ще отида да го заровя някъде ”, гласял смразяващият отговор на Ерол.

Когато се върнал, край язовира срещнал мъж и жена с каруца. Поискал да му оказват помощ да качи Калин. Те видели, че индивидът има рани по лицето и не дава признаци на живот. „ Той е мъртъв ”, споделили следващите очевидци. „ Не е, към момента диша ”, дал отговор килърът и качили тялото в автомобила му.

Спрял до кръчмата в Навъсен, където компания чествала рожден ден. Там бил и синът на килъра. И на тях Ерол обяснил, че на спътника му станало неприятно, тъй като се напил и надрусал. Предложили на Мюмюн да откарат Калин в Бърза помощ. „ Не може, дрогиран е и ще стане проблем ”, рекъл някогашният пандизчия и отново потеглил с колата си.

В 23 часа Мюмюн отново спрял пред кръчмата и настоял да откарат жертвата му до дома на някого от компанията, с цел да пуснели топъл душ на Георгиев. Ерол почнал и да подпитва дали при възможна аутопсия ще се откри, в случай че някой е правил секс с него.

После Ерол отново почнал да кара из улиците на селото с натрупа в колата. Спрял още веднъж и отнесъл натрупа в жилището на жертвата. След известно време решил да ревизира дали Георгиев не си е глътнал езика и почнал да бърка с лъжица в устата му. Не съумял да разтвори челюстите на умрелия. Взел да го завива с каквото откри с вярата да го стопли. Опитвал да му прави разтривки, с цел да възвърне сърдечната му активност. По носа на Калин имало кръв, а по устата му - зеленикава слуз. Избърсал ги със синя хавлиена забрадка. Около 5 часа на 3 март най-накрая се решил да откара тялото в Спешна помощ. С помощта на сина си поставили натрупа в одеяло и го натоварили в колата. След това потеглили за Харманли. По пътя Мюмюн изхвърлил синята хавлиена забрадка и лъжицата, с която бъркал в устата на жертвата си. В 5.30 часа дошъл в ЦСМП Харманли. Медиците свалили Калин и открили гибелта му. Видели пострадвания по него и алармирали в полицията.

„ Убийството е осъществено съзнателно, с особена свирепост и изключително непосилен за жертвата метод. ” Това одобри Темида.

След това изговаряне Ерол Мюмюн изиска анулация на наказването и ново разглеждане на случая. Апелативният съд в Пловдив обаче удостовери напълно мнението на първоинстанционните магистрати от Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР