Едно от момичетата на благоевградския сводник Марто Дебелия – Вероника

...
Едно от момичетата на благоевградския сводник Марто Дебелия – Вероника
Коментари Харесай

Жрицата на Марто Дебелия погна Черната Златка! Брои й абортите + още обиди

Едно от девойките на благоевградския сводник Марто Дебелия – Вероника Никифорова, погна Черната Златка, а мотив за разразилия се скандал бе изявлението на известната плеймейтка, която заключи, че тазгодишните претендентки не костват, разбра HotArena.

Вероника е посочена за любимка в конкуренцията „ Плеймейт “ 2018. Освен, че е известна с изявата си, тя стана познато лице от последното правосъдно съвещание против Марто.

Тя и Златка си размениха обиди в обществената мрежа , като по-остра в изявленията се оказа дебютантката в състезанието.

За да няма повече спекулации, не одобрявам и не проследявам новите плеймейтки. Може би измежду тях има почтени, само че аз не мога да ги откроя. Продължавам да споделям, че в България със златни букви в историята на „ Плеймейт “ са записани единствено три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова “, написа Злати във Facebook.

След което получи ето този отговор от Вероника: „ Тази к*рва в случай че беше толко свястна, свекърва й щеше да я почита, хаха, и щеше да забременее и роди без проблем, в случай че нямаше 10 аборта. Не сме „ вървежни “, тъй като е минал сезон тази и няма кой да я е*е “.

Думите й евентуално са шокирали самата Златка и тя реши да не се замесва повече в абсурда.

Вероника заплаши и артиста Дани Левън, който отбрани Димитрова: „ От километри проличава, че е пиар. От любознание отворих профила й и разбрах за какво няма гадже. Кой мъж ще желае всяка заран да вижда това лице – плашещо е “, след което Никифорова му писа на персонално известие: „ Не ме коментирай, да не ти се стори тясна София, мършо “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР