Едно от местата за залози набираща най-голяма популярност последните месеци

...
Едно от местата за залози набираща най-голяма популярност последните месеци
Коментари Харесай

Виртуален футбол – стратегии за залози

Едно от местата за залози набираща най-голяма известност последните месеци е виртуалния футбол. До преди година доста от почитателите на футбола пренебрегваха виртуалния другар или го употребиха единствено като забавление, играейки на ФИФА. В последните месеци обаче, когато дълго бяхме лишени от опцията да гледаме и залагаме на огромните шампионати, точно виртуалния футбол се трансформира в място за страст и залози. е раздел, където с изключение на футбола ще намерите и баскетбол, и гонки с коне и кучета, коли и други. Ние обаче ще се спрем единствено върху футбола и сполучливите тактики за залози. Важно е да се знае, че виртуалните футболни срещи се организират напълно на инцидентен принцип, т.е. тук нямаме човешки фактор, вести и събития преди дуелите. Крайният излаз на дуелите се получава от системата, която го генерира на напълно инцидентен принцип. Естествено системата следва логиката на действителния футболен мач и примерно оставането на единия тим с човек по-малко ще наклони везните за последна победа към другия отбор. Друга значима специфичност е, че срещите се организират в границите на 2-3 минути, т.е. играча умерено може да наблюдава цялата среща и относително бързо да узнае печеливш или губещ е залога му, както и да се насочи към идващото събитие.

Това на което можем да се опрем преди
залог на виртуален футбол, с изключение на шанса, е статистиката. Такава има, въпреки всичко срещите са част от несъмнено клубно състезание и можем да забележим класиране, ефикасност, победи и загуби за тимовете. На база на статистиката можем да определим, че по-голяма част от срещите във виртуалния футбол приключват с над 1,5 гола, тъй че това би било един добър залог. Като относително сигурен залог, коефициентите нормално не са високи и изключително в случай че срещата е с изявен любимец може да забележим коефициент 1,2 или 1,25. Това не трябва да ви отхвърля, тъй като при една тактика за залог на 10 срещи на подобен коефициент и пазар, то е относително несъмнено, че най-малко 70% от тях ще излязат. Ако въпреки всичко сте фенове на огромните коефициенти и по-рискови залози, то можете да играете против любимците в срещите. Тъй като резултата се дефинира на инцидентен принцип, шанса ви да познаете е много по-голям, в сравнение с при действителния футбол и среща сред Реал Мадрид и Бачка топола да вземем за пример. Все отново имайте поради, че и при виртуалния футбол, високите коефициенти не са инцидентни и букмейкъра е имал съображение да предложи такива. Но както знаем шанса постоянно работи за нас. Важното е залозите ви да са свързани с позитивни страсти, а не пристрастяване.

За страдание във виртуалния футбол към момента не се оферират
бонуси, както е за действителните футболни срещи. Ако въпреки всичко държите да ползвате и бонуси при своите залози, от, акато това няма по какъв начин да не ви заинтригува. Факт е, че имаше спиране поради националните тимове, само че при започване на април най-силния шампионат се завръща и то към този момент в забавните етапи на елиминации, тъй че едно положително предложение за бонус е добър подарък за почитателите и клиентите на Winbet.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР