Едно от местата, в които прекарваме по-голямата част от живота

...
Едно от местата, в които прекарваме по-голямата част от живота
Коментари Харесай

Скритите места в кухнята, където може да има МУХЪЛ

Едно от местата, в които прекарваме по-голямата част от живота си е кухнята - подготвяме обичаната си храна на обичаните си хора и денят ни стартира и завършва в нея. 

И за това я и чистим много постоянно и усърдно. Но колкото и да почистваме обичаното помещение, там постоянно ще откри метод да се промъкне досадния и противен плесен. 

Той намира своето място, защото тя е много удобно пространство за развиването на сходни неща и от време на време се появява тук-там, за които даже и не сме подозирали. 

А той е много рисков за здравето и може да аргументи куп алергии, дихателни проблеми и даже астма.
 Най-ценните препоръки, с които да премахнем ТРАЙНО плесен и мухъл от вкъщи си Най-ценните препоръки, с които да премахнем ТРАЙНО плесен и мухъл от вкъщи си
Мухълът е едно от най-вредните и неприятни неща, които бихме могли да имаме в дома си. Той нарушава освен уюта, само че може да навреди и...

Вижте кои са местата, на които наложително да ревизирате за този нахалник и да се отървете незабавно от него.

Мивка 

Не се лъжете, че по мивката не може да се развива плесен, поради непрекъснато стартиране на водата и отмиването на всичко. 

Местата, на които можете да го откриете, са уплътненията на мивката, чешмата и дюзите й, както и върху плота и пространството, което е най-близо до мивката.

Можете от време на време да сменята уплътненията, с цел да сте още по-сигурни с изключение на след почистването.
 Предпазете бурканите от плесен с този елементарен трик! Предпазете бурканите от плесен с този елементарен трик!
Приготвили сме толкоз доста нови зимнини, а има и от предходната година, само че ние желаеме да сме сигурни, че всичко ще бъде изядено и няма д...

Хладилник

Надали се сещате за ледник, когато си мислите за плесен, поради ниските температури, само че там също може да се образува мухъл. Средата за развиването на микроорганизми я основава комбинацията от сурови и пресни хранителни артикули, които държим вътре.



Гъба за чинии

Гъбата за чинии е извънредно уязвимо място за развиването на плесен, поради топлата и влажна среда в нея и поради обстоятелството, че в нея остават частици храна откакто се измият съдовете, които оказват помощ в допълнение на развиването на микроби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР