Едно от местата, помагащи активно на пловдивчанките да бъдат най-красивите

...
Едно от местата, помагащи активно на пловдивчанките да бъдат най-красивите
Коментари Харесай

Със стилно парти „Аглея Дерма“ посрещна своя първи рожден...

Едно от местата, помагащи интензивно на пловдивчанките да бъдат най-красивите дами в България - „ Аглея Дерма “ посрещна своя първи рожден ден в обилна конюнктура, измежду другари и удовлетворени клиенти. Частното празненство събра с изключение на целия екип на пловдивската клиника, който към този момент цяла година се грижи за здравето и хубостта на дамите на Пловдив, само че и редица специфични посетители.

От „ Аглея Дерма “ издадоха пред „ Марица “, че провеждат празненството, като признателност от тяхна страна за хилядите удовлетворени клиенти на клиниката и доверието, което те са им дали своят вот. За гостите имаше ваучери с 15% отстъпка, стилни ордьоври и кетъринг, както и първокласно пенливо вино. Една от главните аргументи „ Аглея Дерма “ да бъдат толкоз сполучливи се крие в умелото съчетаване на мултикултурния модел. Знанията на най-хубавите турски експерти, съчетани с най-модерната техника и професионализмът на българския екип дават най-хубавите и професионални резултати.

Госпожа Нагехан Ишджан, един от притежателите на „ Аглея Дерма “, особено поздрави целия пловдивски екип на клиниката за безупречната работа и професионализъм, който завоюваха доверието на пловдивчанките. В духа на празника имаше и торта с една свещичка, само че всички присъстващи си пожелаха всяка година по това време свещичките на тортата да стават от ден на ден.

„ Аглея Дерма “ влиза във втората си година в града под тепетата с още повече упоритости и предпочитание да даде на по-красивата половина на Пловдив най-високото равнище на козметични и дерматологични процедури и интервенции, както и да съветва дамите при най-хубавите и потвърдени експерти в Истанбул. За „ Аглея Дерма “ хубостта преди всичко е здраве.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР