Едно от малкото хубави събития през последните дни несъмнено е,

...
Едно от малкото хубави събития през последните дни несъмнено е,
Коментари Харесай

Истинско щастие: Детето, поразено от мълния, се прибра вкъщи и благодари на лекарите

Едно от дребното хубави събития през последните дни безспорно е, че детето, което беше изумено от гръмотевица и което се размина безусловно на минути от гибелта, към този момент си е у дома и е добре. След незабавната реакция на незабавна помощ и лекарите в болничното заведение, момчето е добре и още веднъж е усмихнато и щастливо със фамилията си. 

През сълзи от благополучие родителите на детето, което беше ударено от гръмотевица в Бургас, благодариха на всички, които са им помогнали в най-страшния миг от живота им. Самият Георги, който е единствено на 8 години, само че към този момент има толкоз тежко събитие зад тила си, също насочи своята благодарност обществено към лекарите и към всички, поради които през днешния ден той е жив и здрав. 





" Една жена ни докара с колата си, карахме на алено през целия град. Един господин също ни оказа помощ да го докараме. Благодарим на целия екип на болничното заведение, с помощта на тях той е жив и здрав. Голямо благодаря на всички, които не спираха да се грижат за него ", споделиха щастливите родители.

Припомняме ви, че случаят се случи на плаж в Бургас, когато бурята е връхлетяла града безусловно в границите на 5 минути, само че уви - оказаха се задоволителни, с цел да се случи страшният случай. Родителите на Георги два пъти го прибирали към дишане още на плажа. 



" Филмът е с благополучен край за наша наслада ", споделиха най-после родителите, прегръщайки към този момент усмихнатия Георги.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР