Едно от любимите музикални предавания на зрителите у нас, търсещо

...
Едно от любимите музикални предавания на зрителите у нас, търсещо
Коментари Харесай

Гласът на България се завръща с трима нови треньори

Едно от обичаните музикални излъчвания на феновете у нас, търсещо притежателя на най-хубавия глас в България, се завръща на дребния екран за осми сезон през тази есен, когато стартира излъчването на кастингите на мрачно - предшестващи огромните музикални борби сред участниците във формата. За разлика от последните четири години обаче, през които журито сменяше единствено един от своите членове, този път в шоуто ще вземат присъединяване цели трима нови треньори, които ще изместят от емблематичните червени кресла Влади Ампов-Графа, Михаела Филева и Камелия, написа dir.bg.

След редица спекулации по тематиката, в последна сметка новите ментори, които ще се заместят познатите имена, са Галена, Дара и Любо Киров. Техните имена бяха доказани в формалната страница на риалитито, която дава обещание идните епизоди да бъдат наситени с доста страсти и безредици.

" Щастливи сме да приветстваме новите треньори, които се причисляват към потвърдения екип от експерти на " Гласът на България ". Благодарим за всеотдайността на всички досегашни ментори в шоуто, които постоянно ще открият другар в лицето на bTV. Тази есен очаквайте нови музикални гении, завладяващи гласове и положително въодушевление за българските фенове, слушатели и онлайн консуматори ", сподели Христо Хаджиев - шеф " Програма " на bTV.

Трите попълнения измежду съдиите ще се причислят към трикратния притежател на короната на шоуто Иван Лечев, с цел да внесат доста нови прекарвания в задаващия се сезон на предаването.

Галена е мегазвезда на българската попфолк сцена, най-желаното име за всеки концерт, клуб и медиен ефир. Името ѝ е позната марка надалеч отвън границите на България и е знак на високо качество, хубост, гений и необикновено шоу. С над 17 години музикална кариера, 6 албума, 74 видеоклипа и хиляди концерти и участия, песните ѝ имат кавъри в чужбина. Певицата признава, че е същински почитател на " Гласът на България ", а хилядите ѝ почитатели ще посрещнат с наслада новината за присъединението ѝ към шоуто.

Дара е една от най-актуалните млади поп изпълнителки у нас, същински огън на сцената - такава дава обещание да е и на треньорския стол. С над 6 години сполучлива кариера и повече от 20 топ шлагера, с над 70 милиона гледания в YouTube и многочислени почитатели в обществените мрежи, шеметната DARA приказва най-добре езика на младото потомство и знае какво тъкмо е нужно, с цел да си сполучлив в поп музиката през днешния ден.

Любо Киров е един от най-разпознаваемите и обичани гласове в българската музика. Музикант, текстописец, аранжор, продуцент, артист, художник, умел наставник на млади звезди и още - Любо Киров е измежду любимците на публиката и го потвърждава с всяка своя ария, която се трансформира в шлагер. 21 години кариера, 8 албума, безчет сингли, награди и концерти у нас и по света - дружно с Галена и DARA той дава сериозна поръчка да отмъкне треньорската корона на Мастър Лечев след невижданите му три победи в " Гласът на България " досега.

Иван Лечев е наставник на трима от спечелилите в шоуто и обожаван треньор от публиката и почитателите. Мастърът " не се дава елементарно " и сигурно още веднъж няма самообладание да открие новия най-хубав " глас на България ". Иван Лечев е един от най-изявените, запаметяващи се, обичани и награждавани музиканти у нас - с над 43 години кариера, хиляди концерти, албуми, песни и премия " Грами " (за албума " I " m never gonna change " на Jose Feliciano). И тази година той на драго сърце, финес и лекост е подготвен да съобщи уменията и препоръките си на младите гласове, които ще притегли в тима си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР