Едно от любимите места за посещение от пловдивчани Пеещите фонтани

...
Едно от любимите места за посещение от пловдивчани Пеещите фонтани
Коментари Харесай

Пеещите фонтани на Пловдив отново работят

Едно от обичаните места за посещаване от пловдивчани Пеещите фонтани още веднъж работят. Това разгласи кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на, който посети на място фонтаните.

Пускането им съответствува с Деня на детето, като мястото е желано от малчуганите и техните родители.

Внасят до дни техническия план за строителството на пробива под Централна жп гара в Пловдив

Фонтаните ще работят всеки ден от 11.00 до 23.00 часа, а музикалната стратегия и светлинните резултати са в дните четвъртък, петък и събота от 21.00 до 23.00 часа.

На днешния празник десетки деца и техните родители извършиха с изключение на Цар-Симеоновата градина и Главната улица.

„ Поетапно следва да пуснем и фонтаните в целия град, които не работиха поради ограниченията, подхванати за ограничение разпространяването на COVID-19 и скупчването на доста хора на едно място “, показа кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.

От своя страна кметът на „ Централен “ Георги Стаменов уточни, че планът за реорганизация на Дондуковата градина е подготвен и има позволение за градеж, като следва през втората половина на годината да се започва и процедура за избор на реализатор.

По разпореждане на кмета Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на сега се прави подробно проучване за реорганизация на един от най-емблематичните знаци в Пловдив – Часовниковата кула на Сахат тепе.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР