Едно от любимите места на варненци е зоологическата градина, която

...
Едно от любимите места на варненци е зоологическата градина, която
Коментари Харесай

Търсят кой да издържа лъва във варненската зоологическа градина срещу 260 лв на месец

Едно от обичаните места на варненци е зоологическата градина, която се населява от над 400 животни . Повечето от тях, обаче към момента си нямат осиновители, споделя директорката Иванка Стоянова. Един от жителите, който търси своя покровител, е лъвът, чиято месечна прехрана е в размер на 260 лв. .
" Кампанията за доброволна грижа за нашите животни тече през цялата година. Всеки, който има предпочитание и несъмнено, въжможност, може да стане осиновител. Дори не е наложително да идва до зоопарка, би трябвало просто да се свърже с нас по телефона или онлайн на нашия уебсайт. Процедурата по осиновяването е доста бърза. С парите, които дават доброволците, купуваме храна и консумативи за животното. Осиновителите не са единствено варненци. Има такива от София, Пловдив, Свищов, Габрово и други обитаеми места. “, споделя още госпожа Стоянова.
Очаква се тази година общината да заложи средства за огромен ремонт на варненския зоопарк. По думите на директорката мястото от години се нуждае от изцяло ободряване и реорганизация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР