Едно от лицата на новинарските емисии на Би Ти Ви

...
Едно от лицата на новинарските емисии на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Шок в bTV! Известна водеща била кралицата на таблата

Едно от лицата на новинарските излъчвания на Би Ти Ви Виктория Петрова не е споделяла по какъв начин е съумяла да се оправя сама и какви работни места е сменила по време на студентството си – написа в. „ Уикенд “. Говори се, че близо година е била сервитьорка в пицария, с цел да може да подкрепя образованието си в София, където учела философия – отбелязва изданието. Клиентите от заведението я наричали „ царицата на таблата “, тъй като макар високата си фигура, била много сръчна и похватна.

Затова пък е ясно, че бъдещата звезда на Би Ти Ви някак намерила вид да съвместява философията с публицистиката. Виктория Петрова, която има магистърска степен по „ Философия и история “, приключва и публицистика в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Амбициозната варненка се влюбва в специалността още при първия си стаж. Не й било елементарно да измисли къде да започва журналистическата си кариера. Взела бележката от факултета, която трябвало да върне с щемпел, чудела се известно време накъде да се насочи и най-после ѝ хрумнало да отиде в телевизионния център във Варна, където прекарала стажа си.

Виктория Петрова дълго години е репортерка на Радио Варна от София. После работи в тв „ Европа “, по-късно в ТВ7. В Би Ти Ви постъпва като кореспондентка и водеща на вести. Тук среща и първия си брачен партньор оператора Добромир Иванов. Следва брак и бракоразвод. Оттогава хубавата Вики има голям брой къси романи, само че в последно време се спряга само връзката й с Красен Кралев, с който са съграждани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР