Едно от изискванията на фронтмена на Ролинг стоунс Мик Джагър

...
Едно от изискванията на фронтмена на Ролинг стоунс Мик Джагър
Коментари Харесай

Мик Джагър с интересно изискване: Държал да спи на нов матрак във всеки хотел, в който отсядал

Едно от условията на фронтмена на " Ролинг стоунс " Мик Джагър било да спи в чисто нов матрак във всеки хотел, в който отсядал, написа в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

По този метод изстрадалите кости на сър Мик най-добре можели да си отпочинат. Но предната вечер, преди настаняването му, новият матрак трябвало да бъде " създаден " от член на личния състав, тъй че да не е прекомерно корав. При все това найлоновата опаковка на дюшека не трябвало да бъде нарушена.

Понастоящем Джагър е на турне в Съединени американски щати със своята тайфа. Бащата на осем деца получи възторжени мнения от страна на рецензията за изумителното си театрално показване, макар че претърпя сърдечна интервенция през месец април.

Певецът е в прелестна форма за своите 78 години. Мик съблюдава страховит режим, на всички места пътува със своя персонален готвач. Той доста държи на здравия сън и заради тази причина е праволинеен в условията си в какво легло ще нощува.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР