Едно от хубавите неща на изолацията е, че дори навън

...
Едно от хубавите неща на изолацията е, че дори навън
Коментари Харесай

19 красиви обемни рокли, които можем да носим и сега, и след карантината

Едно от хубавите неща на изолацията е, че даже на открито да е тъмно и студено, ние можем да си играем на пролет вкъщи, носейки най-любимите си. Тази година дизайнерите като че ли прозорливо ни сервират една стилна порция от тези обемни модели, в които можем да се усещаме извънредно удобно, само че и стилно, тъй като все в миналото се постанова да проведем някой видео чат през работните дни.

Често този вид рокли са в миди дължина, само че има страхотни разновидности и в макси, и в мини размери. Харесват ни и кормилата или обемните ръкави при някои от тях, които основават чувство за лекост и въздушност. Допълнителните прорези или разнообразни принтове (като каре или ) акцентират още повече тяхната женственост.



Веднага щом свърши карантината, миди и макси моделите бихме комбинирали със сандали или мюлет обувки, а в по-хладните дни даже може да сложим изпод. Късите модели пък бихме носили с ботуши или с по-груби обувки, като те са подобаващи както за девойки с по-нисък растеж, по този начин и с по-висок, тъй като от време на време при макси роклите това не е по този начин.

Ако въпреки всичко държим да подчертаем талията, постоянно можем да прибавим някой тъничък или пълен колан за талията, който да бъде в противоположен.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР