Едно от големите имена на съвременната българската бойна сцена, Росен

...
Едно от големите имена на съвременната българската бойна сцена, Росен
Коментари Харесай

Росен Димитров: Благой Иванов печелеше този двубой, но последните 20 секунди, му костваха победата

Едно от огромните имена на актуалната българската бойна сцена, Росен Димитров, разяснява борбата на неговия дълготраен другар и някогашен съотборник Благой Иванов против Дерик Люис.

В студиото на Max Sport 2 трикратният международен първенец по бойно самбо направи разбор на играта на Багата, като уточни неговото израстване в техническия аспект на играта и отличната му кондиция в клетката.

„ Благой печелеше този дуел, само че последните 20 секунди, в които Люис атакуваше, му костваха дуелът. Той контролираше дистанцията, имаше два опита за ключ на ръката и два опита за задушаване, пласира повече удари “, съобщи 36-годишният ММА пионер.

Росен добави, че на Иванов му е трябвало малко състезателен късмет и шанс, с цел да измъкне успеха. Малко след разбора му, на телефона в студиото се включи и Благой, който съобщи, че се усеща ограбен от съдиите. Димитров не пропусна опцията да поздрави приятеля си и да го похвали за израстването му като състезател.

Треньорът на състезателен клуб „ TWINS MMA “ разяснява и борбата сред Нейт Диаз и Масвидал, която бе спряна след третия рунд, поради голяма аркада. Според Димитров дуелът е бил спрян вярно, защото аркада от подобен размер може да докара до съществени последици и здравословни проблеми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР