Едно от големите археологически открития - Форум Север днес официално

...
Едно от големите археологически открития - Форум Север днес официално
Коментари Харесай

ОБЗОР: Откриха новото магнетично място на Пловдив, хаос с пенсиите заради хакерска атака

Едно от огромните археологически открития - Форум " Север " през днешния ден публично посреща гости. Макар и на дребна повърхност най- представителната част от античния площад на Филипопол е извънредно забавен, защото тук са били най- представителните здания - библиотеката, градската базилика, която е имала административни функционалности, магазини и други. Това се чака да бъде едно от най-магнетичните места към Главната, където посетителите могат да се допрян до античния Пловдив.

Улица „ Май” май ще бъде подготвена през месец май! Близо две години жителите на 50-метровия сектор, на един хвърлей от Главата улица на Пловдив, живееха в бедност и прахуляк поради неприятната съгласуваност сред ВиК, ЕВН и Община Пловдив.

Административният съд в Пловдив анулира част от тексовете в Наредбата за организацията на дви­жението и паркирането на територията на община Пловдив. Производството пред магистратите стартира по сигнал на фондация за хора с увреждания „ Гринберг “.

Кибератака провокира безпорядък с пенсиите в цялата страна. Стотици възрастни пловдивчани се редяха за следващ път, с цел да получат пенсиите и великденските добавки в Пловдив. След това от Български пощи завиха, че Срокът за заплащане на пенсиите ще бъде продължен с един ден, с цел да могат всички пенсионери да ги получат преди идните Великденски празници.

Днес напрежение имаше освен пред пощенските клонове, само че и пред няколко от огромните вериги аптеки в Пловдив. Пациенти не могат да си вземат медикаментите по Здравна каса поради механически срив в системата.

Ботев Пловдив се завръща на Колежа през 2023 година, съобщи притежателят на клуба Антон Зингаревич. Той съобщи,че задачата е Ботев да се трансформира във водещ тим в България и да играе в Европа всяка година.

Коалицията - брак по сметка или по какъв начин се ръководи с омерзение

Правителството и фирмите, имащи връзки към горивата в България, ще наблюдават деликатно трендовете на цените по бензиностанциите и доставчиците. Кирил Петков съобщи, че не е удовлетворен от цените на горивата, само че те са най-ниски в Европейски Съюз.

Изненадващо стопираха помощите за работа при неподходящи условия за медиците в извънболничната помощи за COVID-19.

Здравният министър проф. Сербезова пък съобщи, че вирусът не си е тръгнал. Водещи специалисти от целия свят предизвестяват, че може би ще има нова вълна през есента.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР