Едно общо явяване между нас и тях би позволило да

...
Едно общо явяване между нас и тях би позволило да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Печелим първо място, ако се явим заедно с Продължаваме промяната

" Едно общо явяване сред нас и тях би разрешило да се завоюва първото място на изборите. А това значи и мандат за сформиране на кабинет. Видяхте последните 2 пъти, когато нямаше формирано държавно управление. Една от аргументите беше, че партиите и обединенията, които получава мандатите, не си свършиха работите ".

Това сподели представителят на " Демократична България " Мартин Димитров в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му би била страхотна вероятност, в случай че те са мандатоносители.

" Създаването на държавно управление би трябвало да бъде цел номер 1. Едно такова обединяване изрично ще претендира за първото място. Всеки, който е споделил " Не ", аз му споделям доста деликатно да премисли. Ние от " Демократична България " ще създадем нашия най-много. Видяхте социологията, че има вероятност да се борим за второто място ", добави Димитров от ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е безапелационен, че от партията му ще седнат на масата за договаряния.

" Този път би трябвало да има държавно управление и то не въз основата на това всички да бъдат включени. А държавно управление, което да е проевропейско, кардинално. Дали ще създадем коалиция с тях, което наподобява все по-трудно, или след изборите ще приказваме с тях - те са наш сътрудник. Има хора, които си играят с страната. Този трети път не би трябвало да има игри, всеки би трябвало да направи максимума, сигурен съм, че " Демократична България " ще го направи ", акцентира някогашният депутат.

Мартин Димитров е безапелационен, че всеки би трябвало да поеме отговорност идващият кабинет да бъде формиран.

" Българска социалистическа партия получиха два пъти мандата и каква я свършиха? В политиката има правила. И тук правилото е, че този, който е получил мандата, носи отговорност. Не може някой различен да му е отговорен. Те нищо не направиха. Затова е доста значимо да се бием за второто място ", отсече той.

На въпрос какъв брой е значимо " Демократична България " да издигне собствен претендент за президент, Димитров отговори: " Тези въпроси се разискват на равнище управления. Ние би трябвало да издигнем или доста мощен претендент, или в това няма нужната политическа логичност. Аз персонално с Радев имам доста съществени разлики. Той поддържа плана " Белене ". Кандидатът на " Демократична България " би трябвало да бъде с подобен профил, че да отиде на втори тур ".

Мартин Димитров напомни, че България е на последно място по приходи в Европейски Съюз.

" Корупцията доближи до такива равнища, че няма органи, които да глобяват и се наложи американците по закона " Магнитски " да подхващат ограничения. ГЕРБ за 12 години не построиха газовата връзка с Гърция. Ако беше издигната - през днешния ден токът щеше да бъде по-евтин ", настоя той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР