Едно ново и различно предизвикателство, като никое досега, ще изправи

...
Едно ново и различно предизвикателство, като никое досега, ще изправи
Коментари Харесай

Fabric is Cool – предизвикателство като никое досега

Едно ново и друго предизвикателство, като никое до момента, ще изправи едни против други експерти от разнообразни области на печата и рекламата в дните от 24 до 27 септември. Първото издание на Fabric is cool , което ще се организира като част от съпътстващата стратегия на единственото бизнес ревю за бранша в България COPIS 2019 , ще показва силата на екипната работа и изобретателните хрумвания.
Предизвикан си!
Предизвикателството е следното: пет екипа, всеки от които включва петима експерти в областите: маркетинг, дизайн, копирайтинг, предпечат и щемпел. Те ще имат задачата в границите на 3 работни дни да основат идея, дизайн, обръщение, да отпечатат и инсталират на място акция за огромен бранд, планувана за един от най-натоварените интервали – Коледа. Предизвикателството е да се развие повсеместен fabric backlit артикул, съобразявайки всички стадии от началото до края на процеса. Всеки екип ще има друго задание от позиция на марката и съответната промишленост, за която ще развива концепцията си. Ще се разчита на скъпата помощ на наставник. Аудиторията, пред която ще се презентира крайният артикул, е 6000+ бизнес гости на интернационалните изложби COPIS и TMT Експо – експерти от секторите на реклама, щемпел, маркетинг, текстилни технологии.
Работа в екип
„ Освен да бъде занимателно, една от задачите на предизвикването е да се покаже по какъв начин постоянно всичко се получава по-лесно, когато се работи в екип “, разясняват уредниците от Интер Експо Център. За да покажат какво да чакаме на Fabric is cool, те показват участниците в надпреварата, разказвайки за функциите им посредством измислените персонажи – Спиро, Киро, Мия, Ванката, Младен и Клиента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР