Едно невероятно визуално преживяване! Взрете се в тези привидно абстрактни

...
Едно невероятно визуално преживяване! Взрете се в тези привидно абстрактни
Коментари Харесай

Магическото око

Едно необикновено образно прекарване! Взрете се в тези видимо нереални цветни петна (няма потребност от всякакви смешни очила) и пред вас ще се открои отлично триизмерно изображение, изплувало от нереалното и видимо случайно цветно леке. Това наподобява малко на карането на колело: някои хора незабавно схващат, други би трябвало да се потрудят повечко. Отворите ли своето Магическо око, пред вас ще се разкрие цялостен нов свят. Ще бъдете изумени от дълбочината и яснотата на безусловно скритото изображение, което ще изплува пред погледа ви като моментална фотография! Открийте и усъвършенствайте дарбата си да виждате в дълбочина! Дадени са напълно елементарни за следване инструкции и с тяхна помощ елементарно ще откриете своето глъбинно зрение. Това прелестно за проучване и упражняване уединено изкуство има огромен триумф и като развлечение на всевъзможни събирания, и като съвременна вариация на дзен и йога медитация. Никога няма да ви омръзне да гледате по какъв начин един нов свят се разкрива пред удивения ви взор.

Въведение
И по този начин, какво е Магическо око? Как работи? И най-важното, по какъв начин можем да се научим да " виждаме " с него? Това е способ за виждане на неповторимо триизмерно изображение, отпечатано на елементарна хартия, без никакво особено покритие, за които се изискват специфични очила. Изображенията могат да се следят непосредствено и от монитора. Магическото Око е изображение, което си играе с нашето Трето око. А третото око това е мислов детайл, съдържащ се във всеки. То демонстрира умствените и гадателски качества на един човек и си играе с нашето въображение.

Визуални техники
Да се научите да употребявате своето Магическо око е почти като да се научите да карате колело. Щом един път му хванете " цаката " става все по-лесно и по-лесно. Ако имате опция, пробвайте качествата си на безшумно и предразполагащо към размисъл място, което да бъде и добре осветено. На множеството хора, понесени във въртележката на делниците, глъбинното зрение се удава мъчно от първия опит. Ако някои ви учи или следи до момента в който пробвате, евентуално ще се чувствате неуместно или ще се тревожите дали ще съумеете. Не се тормозете, един път като съумеете, ще се убедите, че си е коствало.

Можете ли да видите чайника тук?


Ето и няколко изображения, с които може да потренирате. Приятно 3D преживяване! / Пауза Moreto.net
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР