Едно нещо е сигурно - от 1 януари 2023 г.

...
Едно нещо е сигурно - от 1 януари 2023 г.
Коментари Харесай

Jeep гарантира екологичен бонус в Германия! А у нас?

Едно нещо е несъмнено - от 1 януари 2023 година plug-in хибридните транспортни средства към този момент няма да получават финансиране от екологичния бонус на BAFA. Поради това купувачите на нови коли в Германия са изправени пред обстановката, че поръчан в този момент автомобил може да не бъде доставен до 2023 година и по-късно те не могат да аплайват за екологичен бонус.

На този декор Jeep подсигурява на всички частни и търговски клиенти годния сега екологичен
бонус за Jeep Renegade 4xe или Compass 4xe (plug-in хибридно задвижване), даже в случай че автомобилът не бъде доставен до 2023 година Тази гаранция важи за всички участващи представителства на Jeep в Германия, в случай че поръчате нов автомобил най-късно до 30 септември 2022 година

С тази промоция, която не важи за лимитирани версии, Jeep акцентира високото позициониране на електрифицираните транспортни средства в продуктовото си портфолио, което ще бъде приключено по-късно тази година с представянето на Grand Cherokee 4xe и идната година ще посрещне първия напълно електрически модел.

Размерът на
бонуса за частни клиенти е най-много 7177,50 евро бруто за Renegade 4xe и 5981,25 евро за Compass 4xe. За търговски клиенти сумата е 6750 евро нето за Renegade 4xe и 5625 евро нето за Compass 4xe. Сумата на гаранцията се схваща като понижена с държавната дотация, използвана все още на доставката (екологичен бонус, в това число награда за нововъведения или друга съответна държавна дотация, препоръчана след това).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР