Едно неприемливо предложение е това на Николай Павлов, ние го

...
Едно неприемливо предложение е това на Николай Павлов, ние го
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев, ПП: Нещата се бутат към трети мандат, за да се размие отговорността

Едно недопустимо предложение е това на Николай Павлов, ние го уволнихме от Булгаргаз. Той е назначен от ГЕРБ и прокарва концепциите на Газпром. Това е доказателство за връзката сред ГЕРБ и Радев. Имаше едни следствия против Радев, само че това спря. Чудя се дали не направиха по този начин зависещ президента. През последните 30 години задкулисието води страната. То има оферти в този кабинет. 

Ние разбихме тези правила в политическата сфера. Във времето виждате, че нямаме неоправдателни ефикасни присъди за политиците. ГЕРБ би трябвало да кажат за какво оферират за министри хора от Тройната коалиция? Трябва да отговорят и във връзка с господин Павлов. Трябва да приказваме и за новия министър на защитата, той е придобил магистърска степен в Ленинград. Г-н Заков е добър експерт, който от доверчивост счита, че може да е потребен в тази тежка обстановка. Той би желал да помогне на страната, само че не е реалистично при подобен министър председател да има лично мнение. 

Смятам, че държавното управление няма да бъде гласувано. Не мисля, че ще има и игри с кворума. Всички от Политическа партия ще бъдем в Народно събрание при гласоподаване на кабинета. 

Ние не одобряваме експертно държавно управление като форма на ръководство. Все още не сме взели решение за втория мандат. Бихме могли да създадем пакет от законодателни промени.

 

Казахме на хората, че няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ и хората ще видят, че държим на думите си. ГЕРБ даже оферират наши министри в техния проектокабинет. Преди няколко седмици казахме да не се пипа ИК. Нека да се одобри закона за КП КОНПИ. Видяхме, че в последна сметка си прокараха ИК. 

 

Правителство без ясна политическа отговорност е нездравословно за страната. Поглеждам към проф. Габровски и виждам Беров. Виждам нещата да ги бутат към трети мандат, тогава най-вече ще се размие отговорността. Ние в такава коалиция няма да влизаме.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР