Едно не може да се отрече на Дженифър Лопес -

...
Едно не може да се отрече на Дженифър Лопес -
Коментари Харесай

Дженифър Лопес прие ролята на секси стриптизьорка

Едно не може да се отхвърли на Дженифър Лопес - макар възрастта си (50 години), певицата и актриса наподобява ослепително и като че ли е още по секси и още по-успешна отпреди няколко години.

Каква е тайната на триумфа й разкрива самата тя - в изявление за септемврийския брой на списание Variety.

В него Джей Ло в детайли разказва по какъв начин се е трансформирала в една от най-големите кино звезди и първата латиноактриса, която завоюва над един милион $ за филм.

" Моята бизнес философия е, че би трябвало да работите по-усилено от всички останали. Винаги съм го повтаряла и на децата си, тъй като това е тайната на триумфа ", споделя латино дивата пред списанието.

Певицата споделя, че постоянно е изпитвала нескончаем блян към творчество, без значение дали се отнася за музикалната, или за филмовата ѝ кариера.

" Когато всички спят, даже и тогава аз не преставам да работя. Работя, с цел да се оправя с танците, които ми предстоят на сцената по време на идващия ми концерт. Работя, с цел да изиграя идната си роля безупречно. Работя, с цел да дам още повече от себе си. "

Джей Ло разкрива, че при започване на кариерата си е трябвало да се бори и с дискриминирането, въпреки и в лека форма, и с двойните стандарти - освен поради обстоятелството, че е латино, само че и поради това, че е жена.

" Никога не съм толерирала безотговорното държание - що се отнася до работа. Никога не съм и имала такова. Но доста пъти съм се сблъсквала със обстановки, в които съм забелязвала по какъв начин отношението към колежките ми, които са сбъркали нещо, е едно, за разлика от това към мъжете в сходни случаи. "

Джей Ло признава, че е трябвало да се бори доста настойчиво, с цел да бъде това, което е през днешния ден, както и че ще продължава да го прави - просто тъй като е подобен човек и се старае постоянно да даде максимума от себе си.

Певицата и актриса не отхвърля, че значително дължи триумфите си и на поддръжката на околните си, сред които безспорно попада и Алекс Родригес. Приела е да взе участие в новия филм " Да свалиш Уолстрийт " най-много по негово гледище.

А Алекс Родригес освен я е подтикнал да одобри ролята, само че и е оказал помощ на Джей Ло да се превъплъти в облика на стриптизьорка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР