Едно кулинарно предаване се превърна в арена не на хубави

...
Едно кулинарно предаване се превърна в арена не на хубави
Коментари Харесай

Гримьорът Кулагин се доказа като уникален простак

Едно кулинарно предаване се трансформира в сцена не на хубави ястия, а на неповторима дивотия. С основен воин Валентин Кулагин, който неизвестно за какво е представян като гримьор на звездите, а неговата самокритика сочи, че бил най-хубавият в специалността си.

Снощи, тъкмо в праймтайма на Нова тв, той се появи пред камерите, единствено с цел да затвърди усещането от няколко дни, че има доста гнило в родния бизнес. И тази гнилост е подобаваща за времето от 20.00 до 21 часа в народен ефир.

Той театралничи с впито клинче, с добре обрисуван „ пакет “, като че ли феновете няма да гледат предписания, а са на някакво порно ревю. Но ще подмина с лекост този факт, с цел да не се заигравам с докачливата тематика за трети пол и джендъри.

Опитва се да ни предложи някакъв жанр, очевидно му се желае да се приближи до Евгени Минчев. Но не е даже и неясно копие. Дори и копие не е.

Мисли се за абсурден, желае му се да е прочут и ще си получи едноседмичната популярност. После бързо ще се завърне в обществената си кочинка, в която е най-хубавият гримьор съгласно мненията в обществените мрежи. Ако наблюдавате някои от неговите изявления в обществените мрежи ще забележите просташки език, рекламация, пренебрежителност. Иначе казано следващият фиктивен воин на родния шоубизнес.

Най-голямата дивотия на този Кулагин е по какъв начин реши, че да унижаваш човек било изкуство. На вечеря, в която водещи трябваше да бъдат ястията, които е приготвил – той изтипоса до хранещите се мъж по боксерки. Увит като коледна елха с лампички, да свети на господаря си. Светна му и на момчето, че го унижават и смотолеви, че нямал концепция, че ще бъде лампа на VIP трапезата. А Кулагин се обиди – да не мислел, че ще бъде нещо друго?

Но в действителност гримьорчето си наподобява по нещо на родните VIP-ове, които са известни с известността си. Страхува се някой да не го намерения за безпаричен. Живее в разкош, сервира най-скъпия шоколад, някаква ванилия за 1500 евро в него и още незначителни детайлности. Без да осъзнава, че голите му упоритости и нецензурност крещят и заглушават скъпите артикули.

И да, би трябвало да сме признателни, че се появи в народен ефир, тъй като такива като Кулагин би трябвало да се познават. Да се дават за образец. И дано всеки самичък си реши защо – съгласно възпитанието и усещанията.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР