Едно красиво момиче минава през големи изпитания в живота, за

...
Едно красиво момиче минава през големи изпитания в живота, за
Коментари Харесай

Чеченка, родена във Варна, разказва за трудностите в живота си

 Едно красиво момиче минава през огромни тествания в живота, с цел да си откри място под слънцето. Повече от три години моделът Марешка Глущук не е виждала детето си. То живее с някогашния й брачен партньор в Чечения. Как се стига до тази развръзка и какво принуди Марешка да избяга от родината, споделя Нова телевизия. 

Тя не е като 99% от българските манекенки, на които всичко им се получава елементарно, от първия път. " За да реализира това, което съм постигнала през днешния ден и с цел да съм това, което съм в този момент, несъмнено беше много мъчно ", споделя Марешка Глущук.

" Изпълнена съм с очаквания и фантазии. Единственото, което ми липсва е детето ми ", споделя още тя. " Родена съм във Варна през 1996 година. Имаше война в Чечня и родителите ми емигрираха в България. Беше доста мъчно да се родя чеченка в християнска страна. Винаги съм се отричала от мюсюлманската вяра. От най-ранна съзнателна възраст съм мечтала да нося кръст на врата си и да имам свободен избор в живота си. Аз смених своята вяра и одобрих християнската религия поради свободата да можеш да избираш ", признава Марешка в едно от интервютата.

Сексапилната русокоска бе една от кандидатките за Плеймейт предходната година, само че не съумя да завоюва купата. Тя се изявява и като сексуален модел. 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР