Едно истински вълнуващо и незабравимо събитие очаква малки и големи

...
Едно истински вълнуващо и незабравимо събитие очаква малки и големи
Коментари Харесай

Младият илюзионист Старбой Айвън и „златното“ момиче Ренета Камберова канят малки и големи на ФРЕЗКОЛИАДА

Едно същински вълнуващо и незабравимо събитие чака дребни и огромни на 27 април в Асикс сцена. ФРЕЗКОЛИАДА е спортно мероприятие за деца, проведено от младия илюзионист Старбой Айвън и „ златното “ момиче Ренета Камберова. Двамата бяха посетители в предаването„ Ники Кънчев Шоу “ по Дарик радио, където описаха за пътя си в световете на спорта и магиите до този миг.

Ренета Камберова е известна с работата си с деца в неравностойно състояние, след отдръпването си от огромния спорт и спечелването на златния орден по художествена гимнастика от Олимпиадата в Рио. За нейна идея тя е приела това да стимулира хората да спортуват.

„ Вярвам, че освен децата, само че и възрастните би трябвало да спортуват, без значение какъв спорт. Опитваме се с нашите сътрудници да мотивираме хора и да усетят тази тръпка “, каза„ златното “ ни момиче.

Старбой Айвън пък е една от младите очаквания в областта на илюзиите и шоуто с правене на вълшебства. Той е един от звездните посетители на формалната гала по откриването на ФРЕЗКОЛИАДА. Събитието е въодушевено от същинските Олимпийски игри и е уместно и за дребни, и за огромни.

„ В България няма друго сходно събитие. Ще показва по какъв начин жена ще полети във въздуха, ще показва едни от най-бързите телепортации. Обичам феновете да остават без мирис “, показа 20-годишният илюзионист.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР