Едно единствено нещо може да ви накара да направи вашия

...
Едно единствено нещо може да ви накара да направи вашия
Коментари Харесай

Петте тайни на перфектната всекидневна визия

Едно само нещо може да ви накара да направи вашия всекидневен жанр извънреден – самочувствието.

Да се чувствате ужасно обаче си има две страни – да бъдете щастливи от вътрешната страна и да се чувствате уверени за това, което е извън. Самоуверената, щастлива жена, която знае, че е красива, знае и в тъкмо какви дози да пръска обаяние, тъй че да не наподобява високомерна в очите на другите.

Като любителки на стилните визии, знаем, че има няколко значими неща, които ще са ни от изгода, когато става дума за метода, по който възприемаме външния си тип. А в галерията можете да разгледате стилни ежедневни визии за всеки усет, от които да се вдъхновите!

Да стартираме от бельото…

…секси бельото, по което въздишаме, когато го забележим на манекена в магазина, в действителност може да е доста красиво. Но когато пазарим има един различен аршин, който е изключително значим при избора на долни дрехи, с цел да се чувствате добре в кожата си – да е комфортно. Това важи с цялостна мощ за бикините, тъй като не е по никакъв начин прелестно, когато се окаже, че ни пристягат тук и там и изглеждаме като човечето на Мишлен.

За страхотна визия същински чудеса пък прави push-up сутиенът – сутиен с повдигащ резултат. Изберете го по този начин, че да ви е в действителност по размер, да поддържа, да не ви стяга, съвсем да не го усещате, в това време внимателно да повдига и оформя. Хубавото на тези сутиени е, че няма потребност да сте родени с впечатляващи данни.

Обувките

Ех, уязвимост са ни и купуваме съвсем всичко, по което сме се заплеснали по витрините (а то е доста, както се сещате). Но дано си признаем, тъй като сме сигурни, че това ви е до болежка познато – не всички модели обувки, по които се прехласваме, са комфортни за носене и в множеството случаи се озоваваме с следващия чифт, обут единствено един път и пропуснат в дъното на шкафа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР