Едно е ясно - извършените действия са изключително брутални и

...
Едно е ясно - извършените действия са изключително брутални и
Коментари Харесай

Цацаров проговори, ето какво се знае за убиеца на Виктория

Едно е ясно - осъществените дейности са извънредно брутални и извънредно жестоки. Това сподели пред публицисти основният прокурор на Република България Сотир Цацаров във връзка убийството на телевизионната водеща в Русе, написа блиц.бг.

„ Приели сме, че не изключваме нито една от версиите. Не изключваме нито версия, обвързвана със инцидентно посягане, нито версия, обвързвана с планувано посягане “, уточни той и добави, че е мобилизиран целият експертен потенциал на Министерство на вътрешните работи.

„ Направен е разбор на всичко, което досега е осъществено от сътрудниците от полицията в Русе и от Окръжната прокуратура “, изясни основният прокурор, представен от Фокус. „ На база на този разбор са планувани всички дейности по следствието, които следва да бъдат осъществени във всички вероятни насоки, осигуряващи доказването на всички вероятни версии “, посочи Сотир Цацаров.

„ Нашата задача беше от една страна е разбор на всичко направено досега. От друга с сътрудниците от Русе да планираме какво следва да се прави. От трета страна да окажем нужната логистична помощ с оглед обезпечаване на експертизи и данни като доказателства, които следва да бъдат изискани “, сподели още основният прокурор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР