Едно е сигурно – трета част на игралния филм няма

...
Едно е сигурно – трета част на игралния филм няма
Коментари Харесай

5 неща за „Сексът и градът“, които може би не знаете

Едно е несъмнено – трета част на игралния филм няма да има. И популярност богу! Защото може би първият беше изцяло задоволителен, с цел да задоволи „ глада “ за още една порция завършения на обичаните ни Кари, Миранда, Саманта и Шарлот. Всички видяхме колко ненужно напудрена беше втората част. И може би си струваше гледането само поради костюмите, с които като че ли на всеки три минути основните героини се преобразяваха. Да, има неща, които би трябвало да спрат тъкмо тогава, когато им е времето, с цел да си запазим положителния усет от тях. Защото сигурно доста от вас още веднъж биха си създали един маратон с 6-те сезона на сериала, вместо да чакат следващия безразсъден опит за продължение. Но преди този момент ще ви издадем няколко забавни обстоятелството за него.

***

Според подкаста Origins with James Andrew Miller в неосъществената трета част на кино лентата е било планувано сюжетът да се завърти към гибелта на Тузаря. Той е трябвало да получи сърдечен удар, а по-късно историята да премине през нещастието, която се постанова да преживее. Още една причина да не желаеме тази трета част да бъде осъществена, нали?



***

Смята се, че една от аргументите да не бъде сниман трети филм, е отводът на Ким Катрал да се включи в плана. Говори се, че сред нея и Сара Джесика Паркър имало огромно напрежение, изключително откакто екранната прочела сюжета. Дали обаче нейният отвод не е обвързван с това, че героинята й нямало да има толкоз централна роля в него? „ Всяко нещо си има край. Когато една врата се затваря, се отваря друга. Тази врата е затворена за мен от доста време “, показа преди време актрисата в изявление. В същото време – с изключение на почитателите – разочарованието си не скри и артистът Уили Гарсън, който изигра Станфорд Блач. Той каза, че не може да изрази с думи тъгата си от обстоятелството, че третата част на кино лентата няма да бъде осъществена.



***

Помните ли приказната рокля на от финалните епизоди на сериала, озаглавени „ Една американка в Париж “? Да, това произведение на Versace няма по какъв начин да бъде забравено! Но първоначално продуцентът Майкъл Патрик Кинг обяснил на, основния стилист на сериала, че не е реалистично Кари да е побрала в някой от куфарите си тази обемна рокля. Тя обаче съумяла да го убеди, че от време на време един подобен тоалет има доста по-голяма стойност за сериала, в сравнение с действителността, която би ни посочил.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР