Едно дете на 16 години си отиде от този свят.

...
Едно дете на 16 години си отиде от този свят.
Коментари Харесай

Страшна вест почерни пловдивското село Ягодово! 16-годишният Николай издъхна след ужасен пътен инцидент

Едно дете на 16 години си отиде от този свят. Страшната новина посрещна неподготвени всичките му близки, родственици и другари. Пловдивското село Ягодово е в печал, поради гибелта на 16-годишния Николай. Момчето издъхна през вчерашния ден след ужасяващ пътен случай, станал през уикенда. Той е аварирал свиреп с " Мерцедес ", удряйки се в крайпътно дърво на Околовръстното в Ягодово, като съгласно наши източници момчето е било зад кормилото на колата на родителите си.

Според негови другари Николай се е движел със 160 километра в час, бил е самичък в колата, а преди този момент е купoнясвал в заведение. Тепърва следва да се обясняват детайлности към нелепия случай, написа trafficnews.bg.

Дали малолетното момче е било под въздействието на алкохол, с какъв брой е карало и чия е била колата? Защо един малолетен възпитаник въобще е бил в нощно заведение, а след това е имал достъп до возило? Къде са рестриктивните мерки, основани не за децата да страдат, а да бъдат опазени? Това са въпроси, които неизбежно си задават всички, прочитайки за гибелта на дете, породена в злополука. Обаче отговорите няма да върнат Ники.



Оказва се, че починалият Ники, макар нежната си възраст и недееспособност, много постоянно е карал автомобила-ковчег. Той собственоръчно е разгласил редица фотоси, на които е зад кормилото на мерцедеса.



Близка на фамилията описа, че Ники, който на 1 януари е станал на 16-години, е чествал с огромна компания в механа " Мистрал " имения ден на сестра си. Прибира се наред след купона, ляга да спи и тогава се обажда негов прочут, непосредствен на фамилията, който го моли за помощ - колата му закъсала и трябвало някой да го дръпне.



Момчето отива да помогне на възрастния мъж и на връщане, на 300 метра от вкъщи му, се удря в дъба, който е бил разполовен на половина. Ники е бил жив след удара, тъй като съумява да стигне до у дома, след което майка му вика Бърза помощ и е откаран в болница. За страдание, по-късно момчето умира.

На стената му в профила му в обществените мрежи десетки негови съученици от ПГ “Гоце Делчев “ и другари изрекоха скръбта си. Съболезнования окичиха като траурни цветя профила на майка му.

" Брат ще ми липсваш доста, в никакъв случай няма да те не помни! Винаги, където и да си, ще си в моето сърце. Обичам те. Почивай в мир! ", написа негов другар, а момиче показа: " Грабеше от живота с цялостни шепи, искаше да порасне бързо, само че ориста му изигра неприятен номер! Ще го запомня с чаровната му усмивка и добра душа ".

Полицията проверява аргументите за случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР