Едно дерби приковава вниманието в английската Висша лига в сряда

...
Едно дерби приковава вниманието в английската Висша лига в сряда
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Кой ще спечели битката за Ливърпул?

Едно дерби приковава вниманието в британската Висша лига в сряда вечер и това несъмнено е борбата за Ливърпул. Лидерът в шампионата се изправя против Евертън на " Анфийлд " в опит да задъжи непобедената си серия, датираща от началото на януари. Ето и няколко футболни прогнози от експерта ни по британски футбол The Dalai Lama. Преди това може да се запознаете с атрактивните бонуси на Националната лотария за спортни залози!
Ливърпул – Евертън, Висша лига, сряда, 22,15 часа
Домакините са водачи в лигата, като се целят в купата, която ще се реши дефинитивно след 24 кръга. Ливърпул е непобеден в последните 19 мача против Евертън, а „ карамелите ” нямат цели 20 години триумф против Ливърпул като посетител. Последните седем дуела на „ Анфийлд ” са победи за „ алените ”, а силата на тима през сезона е показателна, тъй че считам, че домакините ще поведат още през първото полувреме и няма да разрешат равнене.
Прогноза №1 : Ливърпул – Ливърпул – 2,15 коефициент

Както към този момент упоменахме, Ливърпул се намира в страхотна форма през сезона, като има единствено едно тъждество и 13 победи. Евертън сподели мощна игра против Лестър Сити в последния кръг, въпреки че се намира на 17-ото място в класирането. Това е дерби на града и чакам и двата тима да опитат да вкарат гол, откакто ще желаят да вземат трите точки.
Прогноза №2 : гол/гол (1,80 коефициент)
В толкоз грубо градско дерби грубостта постоянно е прекомерно евентуална да се случи. Линията от над 4,5 картона в срещата е с коефициент от 1,77 и считам, че може да забележим най-малко пет картона в сряда вечер.
Прогноза №3 : Над 4,5 картона (1,77 коефициент)
Ъгловите удари не доминират съществено в играта на домакините през сезона, като междинният брой корнери са 8,5. При гостите обстановката е по-различна, като те вършат по 9,9 ъглови удара приблизително в своите дуел в Англия, само че на „ Анфийлд ” няма да имат сериозна териториална доминация, което ще сниши техния коефициент. Точно по тази причина считам, че Под 10,5 ъглови удара в срещата на 1,82 коефициент е добра опция за композиция.
Прогноза №4 : Под 10.5 корнер (коефициент 1.80)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР