Едно акционерно дружество брои резултатите от изборите. ЦИК е институцията,

...
Едно акционерно дружество брои резултатите от изборите. ЦИК е институцията,
Коментари Харесай

Лидерът на "Атака": Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери

Едно акционерно сдружение брои резултатите от изборите. ЦИК е институцията, която легитимира резултатите от Информационно обслужване (ИА). В ЦИК не се занимават с обработка на информация и с изчисление. От ЦИК единствено може да се изисква да има повече надзор върху ИА. За страдание това го няма. Това сподели в предаването „ Неделник” Волен Сидеров по отношение на резултатите от отминалия евровот.

„ Чувал съм през годините от хора, които знаят какво са избори – знаеш ли, че от тези парламентарни избори от "Атака " бяха отрязани не по-малко от 3 или 4 %. Тоест даже когато сме взимали най-хубавия резултат, са били отрязани някакви проценти. Основно това се случва в акционерното дружество”, разяснява водачът на "Атака ".

„ ИО” АД е сдружение за „ произвеждане и търговия в страната и чужбина на осведомителни артикули и консумативи, научно-изследователска и развойна активност, лизинг, в това число финансов, отдаване чартърен на лично движимо и недвижимо имущество и техника, осъществяване на образование и професионална подготовка за осъществяване на приходи, ходатайство при информиране и наемане на работа на български жители в други страни и на български и задгранични жители в Република България”. Това е написано в Търговския указател като предмет на активност на сдружението. „ Само търговия с оръжие не са вписали”, пошегува се ръководителят на ПГ на Оперативна програма.

Информационно обслужване е 99.5% държавно, 0.5 на 100 е частното присъединяване, като никой не знае по какъв начин е разпределено и решено това да е по този начин. То печели всички поръчки за преброяване на избори, а в съвета на шефовете му попада и небезизвестният всичколог Михаил Константинов. „ Кой реализира надзор върху най-важния дирек на демокрацията – вота на народа”, пита Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР