Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети

...
Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети
Коментари Харесай

Бизнесът с марихуана в Ню Йорк процъфтява

Едни се запасяват със захар, други с олио, а трети залагат на тоалетна хартия. Но има и редица други артикули, като марихуаната, които провокират извънредно висок интерес у потребителите. Именно такава е обстановката в американския мегаполис Ню Йорк, предава Канал 3.

Куриерските компании в “Голямата ябълка “ сега работят на високи обороти, защото обществото реагира стресово на оповестеното изключително състояние от президента Тръмп и стартира да цялостни персоналните си хранилища с артикули от първа нужда.

Списание New York Magazine разгласява някои забавни данни, касаещи поръчките на леки опиати, като едни компании споделят, че вършат “празничен оборот “, а други се хвалят с рекордни продажби

“В естествени дни търговците регистрират към 60 продажби на стойност сред $8-9 хиляди, а в последните дни оборотът всеобщо надвишава $10 000 “, написа списанието.

Един от легалните разпространители на марихуана даже е отчел продажби на $16 000 в границите на миналата сряда.

Парадоксът е, че куриерските доставки на “весели цигари “ не са изцяло легални и занапред следва управляващите да подложат на спомагателна регулация бранша.

Добрата вест е, че във връзка с сигурността на куриерите, компаниите са наложили строги правила, които да подсигурят здравето на техните чиновници. Част от ограниченията са трикратна стерилизация преди, по време и след дадена доставка, както и правото на даден чиновник да откаже пратка, в случай че клиентите са във очевидно неприятно здраве. Променена е и опцията “Преглед и тест “, като потребителите към този момент ще могат единствено да гледат стоките от разстояние преди да решат дали да ги получат.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР