Едни политици си позволиха да държат политически речи, да говорят

...
Едни политици си позволиха да държат политически речи, да говорят
Коментари Харесай

Разделят българите на "добри” и “лоши”: Слави

" Едни политици си разрешиха да държат политически речи, да приказват какъв брой гласа ще вземат и да сеят разделяне на положителни ” и " неприятни ” българи тъкмо в деня на респект към Апостола, който сплотява всички ни ”, написа във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. Коментарът му е във връзка на стартирането на предизборната акция на Продължаваме промяната и Демократична България на 19 февруари, което мина тъкмо по време на възпоменателните церемонии в памет на Васил Левски.

" И за какво тия хора направиха това на тази сакрална дата? Явно са желали да ни кажат нещо. Най-вероятно е някаква метафора. Че са революционери и освободителите на майка България. И кого ще освобождават? - Нас. И от кого ще ни освобождават? - От неприятните. И за какво те ще ни освобождават? - Защото те са положителните.Разбирам, че има хора, които се възприемат като новите Левски и Раковски и които си имат вяра, че вършат революционни комитети. Но Левски е един. И Раковски е един ", написа още той.

" Никога не съм си разрешавал да върша политически речи на национални празници, или в дни, когато отдаваме респект към националните светини. Просто е нечистоплътно и мерзко. И в дни като 19 февруари, единственото, което би трябвало да вършим, е да притихнем, да се смирим и да отдадем респект. Да поставим цветя ", заключи Трифонов.  
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР