Едни от най-успешните български предприемачи, които имат вече зад гърба

...
Едни от най-успешните български предприемачи, които имат вече зад гърба
Коментари Харесай

Създатели на биотехнологични и финансови компании от ново поколение – на онлайн конференцията „Предприемачи на бъдещето“ 2020

Едни от най-успешните български бизнесмени, които имат към този момент зад тила си прогресиращи бизнеси, ще вземат присъединяване в новото пето издание на конференцията „ Предприемачи на бизнеса 2020 . Тя ще се организира на 18 юни , от 12 часа , и за пръв път ще бъде в нов формат – онлайн , като може да бъде проследена онлайн на уеб страницата и във фейсбук страницата на Investor.bg . Сред лекторите, до които феновете ще имат опция да се допрян, въпреки и виртуално, ще бъдат основателите на новаторски стартъпи от разнообразни сфери на бизнеса.

В първия панел на конференцията ръководещият шеф на биотехнологичната компания Micar 21 Димитър Димитров ще разяснява по какъв начин български стартъп се конкурира с фармацевтичните компании, мъчно ли се намира финансиране в тази сфера в България и има ли вяра за основаването на ваксина за COVID-19. В полемиката ще се включи и Кристина Ескенази - сериен бизнесмен и ръководител на Управителния съвет на Българския клъстер по опазване на здравето и живот, както и различен новаторски бизнесмен - Боряна Узунова – съосновател на Kool and Konscious – екологична фешън платформа, която има за цел да понижи нездравословното влияние на стилната промишленост като наблюдава всеки стадий от процеса. Модератор на първи панел ще бъде Михаела Савова , създател на Leader Talks, художник и бизнесмен, oтличена за 2019 година в класацията „ 30 под 30”.

От началника на отдел „ Бизнес развиване “ в ръководство „ Банкиране дребен бизнес “ на Пощенска банка Димитър Герджиков ще научим каква помощ получи бизнеса в изискванията на изключителната конюнктура и какво следва за фирмите през идващите месеци. Той ще се включи и във втория панел на онлайн конференцията. В нея ще се обърне особено внимание на значимата тематика за финансирането и обезпечаването на първичен и спомагателен капитал за започващите бизнеси.

В полемиката ще се включи още Христо Борисов , съосновател и изпълнителен шеф на Payhawk, която основава корпоративни карти и финансови принадлежности от ново потомство. В началото на годината компанията му затвори един от най-големите рундове финансиране в Централна и Източна Европа на равнище seed от 6 млн. лева

По тематиката ще чуем мнението и на създателя на най огромната ангелска инвеститорска мрежа в България CEO Angels Club – Милен Иванов . В полемиката ще се включи още ръководителят на Съвета за ръководство на Общинския гаранционен фонд за дребни и междинни предприятия към Столична община Димитър Вучев. Модератор на панела ще бъде едно от основните лица на Bloomberg TV Bulgaria – водещата и основен редактор на малкия екран Таня Кръстева .

Онлайн конференцията може да наблюдавате като се регистрирате гратис на www.events.investor.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР