Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в състезанието

...
Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в състезанието
Коментари Харесай

Благой Георгиев и Даниел Златков се включват в състезанието Challenge The Star

Едни от най-скандалните български звезди ще се включат в надпреварата Challenge The Star (Предизвикай Звездата!), проведено от звездния кореспондент Борислав Борисов – Bobby и Мариета Господинова – шеф на Planet Club Sofia. На 28 април (събота) от 21:00 часа всички посетители на столичния клуб ще станат очевидци на зрелищна борба сред четири двойки звезди, които ще бъдат предизвикани да дават отговор на въпроси от обща просвета.
В надпреварата ще се включат Мис Плеймейт Ася Капчикова, футболистът Благой Георгиев, Лудият кореспондент Даниел Петканов, Мис Силикон и риалити звезда Джулиана Гани, българският Роналдо Даниел Златков, скандално известната моделка Катрин Вачева, актрисата от „ София денонощно “ и модел Бояна Генова, която преди време беше спрягана за гадже на Валери Божинов и Мисис България Мариана Маринова, която е уредник на състезанието “Мис Силикон”.

Звездните участници в Challenge The Star ще бъдат разграничени в тимове по двама на инцидентен принцип и ще се състезават в три кръга, в които ще ревизират знанията си от учебно заведение. Техен справочник в общата просвета и водещ на събитието ще бъде провокативният кореспондент Борислав Борисов – Bobby, който закупи известност със скандалните си изявленията с претендентки за купите в най-различни състезания за хубост. Този път обаче залогът е огромен – всеки ще пази името си и ще се бори за успеха. Зрелището е обезпечено. Не го изпускайте!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР