Едни от най-разтърсващите епизоди на Откраднат живот: Анатомия на гнева“

...
Едни от най-разтърсващите епизоди на Откраднат живот: Анатомия на гнева“
Коментари Харесай

Съдът определя бъдещето на Христо Карагьозов в „Откраднат живот“

Едни от най-разтърсващите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ ще видят тази седмица феновете на NOVA. Ще спечелва ли правораздаването и истината за Христо Карагьозов ще стане ясно в идните епизоди, които ще слагат героите на ръба на човешките благоприятни условия. Дългоочакваното събитие ще се трансформира в същински вихър за сестра Райкова , доцент Банков и единственият очевидец по делото – Филип. Братът на умрялото момче ще би трябвало да се изправи пред най-тежкото тестване в живота си, а приятелите на Христо Карагьозов – да жертват всичко в името на истината. Пред морални алтернативи ще се изправи и професор Цонев , който ще преживее конфликта на минало и настояще.

Шок от пагубно събитие ще връхлети една от обичаните героини в сериала. Доктор Огнянова ще бъде жертва на събитията, а желанието й да окаже помощ, ще се трансформира в непредвиден призрачен сън. „ Предстоящите епизоди са наситени с полюсни страсти – в един миг виждаме героите да ликуват и всичко наподобява позволено, само че в идващия оставаме безмълвни пред човешкото изтощение “, загатва екипът на хитовата българска продукция.

 Доктор Огнянова NOVA

Какви ще бъдат щастливите развръзки и по какъв начин ще се оправят героите с едни от най-критичните обстановки в своя живот ще научите в новите епизоди на сериал от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA .

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР